INCIDENT NA FESTIVALU U KRAGUJEVCU! Mladić se zaleteo na američkog repera, on ZAURLAO na obezbeđenje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama!

INCIDENT NA FESTIVALU U KRAGUJEVCU! Mladić se zaleteo na američkog repera, on ZAURLAO na obezbeđenje! (VIDEO)

Foto: TikTok.com

Na "Arsenal festu" u Kragujevcu došlo je do incidenta tokom druge večeri, kad se čuveni američki reper Gazi Garsija, poznatiji kao Lil Pamp, posvađao sa obezbeđenjem. Naime, tokom njegovog nastupa, dva mlađa fana istrčala su na binu i pored velikog broja obezbeđenja.

Jedan se zaleteo na repera i pokušao da ga gurne, a on se iznervirao. Reper je počeo da urla na obezbeđenje i da psuje, što su kamere usnimile.

- Čekaj, čekaj malo! Hoće li se neko od obezbeđenja pojaviti ovde? Govorim vama j*beni idioti! Zašto ste uopšte ovde? - vikao je iznervirani Lil na bine na momke iz obezbeđenja.

Momci su objavili snimak na društvenoj mreži Instagram i vrlo brzo je postao viralan.  "Lil Pump napao mene i druga u Kragujevcu", glasi naslov ovog klipa, koji možete videti u nastavku ovog klipa.

Inače, pre ovog incidenta, sve je bilo u najboljem redu. Reper je u jednom trenutku dobio zastavu Srbiju, koju je ogrnuo i prebacio preko glave, a publika je skandirala dok je izvodio svoje hitove. Ali, tu nije bio kraj. U jednom trenutku je na scenu izveo i Luku Obradovića, koji je poznatiji kao Luka Silni. Luka je trenutno naš najpoznatiji influenser i tiktoker, a i on je na sceni bio ogrnut srpskom zastavom. Lil Pamp mu je u jednom trenutku predao mikrofon, ali se Luka nije baš najsjajnije snašao.

Republika

Foto: TikTok.com

Luka Silni i Lil Pamp

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading