PEVAČ BRUTALNO PROZIVAO BRESKVICU! Sada rešio da se seli sa Balkana! Evo šta mu najviše smeta!

Autor:

Zabava

23.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izraženih frustracija, Marko je najavio svoj odlazak i planira da nastavi svoju karijeru pod drugim imenom i na drugom jeziku.

PEVAČ BRUTALNO PROZIVAO BRESKVICU! Sada rešio da se seli sa Balkana! Evo šta mu najviše smeta!

Foto: Instagram printscreen

Pobednik "Pinkovih zvezdica" Marko Bošnjak, koji je pre nekoliko godina osvojio srca publike svojim emotivnim nastupima, danas je odlučio da odgovori na komentare povodom svoje poslednje objavljene pesme.

Ovaj mladi pevač je izrazio ironično svoje mišljenje o tvrdnjama da iza njega stoji neka agenda i da nema talenta, ističući da ne želi više da snima muziku na Balkanu.

- Ovi što pričaju da iza mene stoji neka agenda i da nemam talenta jer ga oni ne vide, pa, da, sigurno nemam talenta ako ga vi ne vidite... Molim vas, skinite mi se sa kičme jer ću oprati pod vama - poručio je Bošnjak.

Foto: tiktok.com/printscreen

Anđela Ignjatović Breskvica

 

Ovom izjavom je jasno stavio do znanja da se ne slaže sa kritikama na svoj račun i da je odlučan da se povuče sa muzičke scene Balkana.

Nakon izraženih frustracija, Marko je najavio svoj odlazak sa Balkana i planira da nastavi svoju karijeru pod drugim imenom i na drugom jeziku.

 

 

- Uskoro će izaći moj prvi i poslednji album jer ne želim više da snimam muziku na Balkanu. Ne želim više da se nosim sa ovim ljudima. Mislim da ću da se odselim i da živim negde daleko od ovog primitivizma - izjavio je pevač.

Inače, on je imao jasan stav i kada je u pitanju muzika i sama pojava njegove koleginice Anđele Ignjatović Breskvice, koju je ranije prozivao govoreći da mu se ne dopadaju njegove pesme. 

Sada se, molim te, vrati na "gume troši drift" ili nešto drugo jer je ovo bilo blamantno - napisao je Bošnjak na Instagramu. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading