SREĆO, POMIRIĆETE SE, NEĆE TE OSTAVITI! Nada Obrić tešila muža u svađi sa ljubavnicom!

Autor:

Zabava

19.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Obrić našalila se na svoj račun u jesnoj emisiji, kad se prisetila odnosa kakvog je imala sa bivšim mužem

SREĆO, POMIRIĆETE SE, NEĆE TE OSTAVITI! Nada Obrić tešila muža u svađi sa ljubavnicom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nada Obrić

Nada Obrić prisetila se trenutka kada je saznala za prevaru tadašnjeg supruga, te umesto da se ljuti, ona je odlučila da se našali na svoj račun, što je podelila sa publikom tokom gostovanja kod Sanje Marinković i tako zasmejala gledaoce.
- Zaljubio se on, a mi smo zvanično još u braku. I sad dolazi on kući mrtav nervozan, a ja sve znam. I ja njemu kažem: "Srećo, jabuko moja, što si nervozan, ne sekiraj se, neće te ostaviti, ne sekiraj se, pomirićete se. Dok je tvog novčanika, ti ne brini ni o čemu. A ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati" - ispričala je pevačica u emisiji i dobila gromoglasan aplauz.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Mnogi joj nisu poverovali, ali Nada je bila spremna da se zakune:

- Majke mi mile, čovek živ i zdrav, okrenuo se i rekao: "Ti nisi normalna" - prisetila se Obrićka.
Pevačica je, takođe, tom prilikom otkrila da joj se ne sviđa kako se današnje devojke ponašaju.
- Smeta mi ta brutalnost u oblačenju. Vulgarnost u ponašanju. Pogotovo kod mladih devojaka, koje su proste i vulgarne. Ta plastika je čudo napravila, sve su iste, ta usta na šta im liče, bože me sačuvaj. Današnje devojke ne znaju da kuvaju, izgovori su im je da se to danas sve može poručiti dostavom, ali to nije isto kao domaća hrana. Često se pitam kako ih ne interesuju takve stvari, po mom mišljenju, kuvanje je umetnost  - rekla je Nada, koja je otkrila šta su njene slabe tačke.
- Moja najslabija tačka je ta što sam previše iskrena. Prijatelji mi često kažu da umem da budem i neprijatno iskrena i to mi se često obije o glavu, ali ja ne volim ljude koji lažu - zaključila je Nada za Alo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading