VLADA MAGLA: Vidim sebe u Areni!

Autor: Promo

Zabava

19.06.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Magla benda, Vladan Savić, gostovao je na Radiju S3 gde je predstavljao prvi deo albuma ,,Parazit“ i tom prilikom komentarisao i razne aktuelnosti kroz igricu ,,ILI – ILI“ gde od dva dobijena pojma mora da izabere jedan i objasni odgovor.

VLADA MAGLA: Vidim sebe u Areni!

Foto: S media

Beogradska arena ili svetska slava – glasilo je pitanje, a Vladan se nije mnogo ustručavao da otkrije svoje želje i kaže ono što planira. 
- Ne vidim sebe u svetu, vidim sebe u Areni, jednog dana – bio je jasan on. 

Između ostalog, dao je i svoje prognoze za nadolazeću utakmicu protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, da li će sada, otkako se oženio prestati da snima spotove sa lepim devojkama i koji bend više voli – Lexington ili Tropico … 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

Album Parazit ima 4 pesme: Parazit, Godinu dana, Soba za izdavanje i Suze slane. Postoje spotovi za sve pesme. Snimani su u zanimljivim scenografijama pozorišta Kpgt. U jednom spotu leti, odnosno visi sa velike visine. U drugom je u ringu sa prelepim i prezgododnim bokserkama. Naslovna pesma govori o devojkama koje otvoreno žive na račun partnera, ali Vladan kaže da se od takvih uspešno branio celog života. Drugi deo albuma se očekuje krajem leta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading