ĐOKOVIĆ U ZAGRLJAJU NAŠE POZNATE PEVAČICE: Pojavila se ŠOK FOTKA, Novak imao na sebi DETALJ u koji svi gledaju!

Autor:

Zabava

18.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković našao se u društvu naše poznate pevačice!

ĐOKOVIĆ U ZAGRLJAJU NAŠE POZNATE PEVAČICE: Pojavila se ŠOK FOTKA, Novak imao na sebi DETALJ u koji svi gledaju!

Foto: www.profimedia.rs

Poznata pevačica Slađa Delibašić nedavno je iznenadila javnost objavivši fotografiju sa našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem na svom Instagram profilu. Na slici se vidi Novak u opuštenom izdanju, noseći raskopčanu košulju braon boje i osmeh koji očigledno nije skidao sa lica. Mnogi su takođe primetili i njegovu bradu "od tri dana", što je dodatno doprinelo opuštenoj atmosferi fotografije.

Foto: Instagram.com

Slađa Delibašić i Novak Đoković

 


Jelena Đoković, supruga našeg teniskog šampiona, proslavila je nedavno svoj 38. rođendan u krugu porodice i prijatelja. Na svom Instagram profilu, Jelena je podelila video snimak sa ovekovečene zabave na kojoj se moglo videti kako je zajedno sa suprugom zapevala neke omiljene pesme. Posebno iznenađenje za Jelenu bio je trenutak kada je Novak prekinuo pevanje i posvetio joj pesmu "Južnjaci" od Zdravka Čolića. Romantični trenuci nisu izostali, pa su u pauzama od pevanja usledili strasni poljupci, što je oduševilo prisutne goste.


Pored ovih zabavnih događaja, javnost i dalje iščekuje povratak Novaka Đokovića na teniski teren. Mladi teniser Miomir Kecmanović izrazio je nadu da će se Novak uskoro vratiti, istakavši time uzbuđenje koje vlada među ljubiteljima tenisa širom sveta. S obzirom na Novakovu dosadašnju karijeru i uspehe, očekivanja su velika, a fanovi nestrpljivo očekuju njegov povratak na teren.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading