ACU SOFRONIJEVIĆA ZADESILA TRAGEDIJA! Harmonikaša zatekle tužne vesti! Posle se OPROSTIO POSVETOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Autor:

Zabava

07.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofronijević je nedavno pričao o tome koliko mu znače bliski ljudi, kao i na koji način gaji prijateljstva i šta u njih ulaže.

ACU SOFRONIJEVIĆA ZADESILA TRAGEDIJA! Harmonikaša zatekle tužne vesti! Posle se OPROSTIO POSVETOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Aca Sofronijević poznatiji kao Sofra nedavno je javno izrazio tugu i oprostio se od bliske osobe putem Instagram profila.

Emotivnim rečima izrazio je duboku tugu zbog gubitka i poslao poslednje zbogom kolegi koji mu je bio veoma blizak. Na svojoj Instagram stranici Sofra je podelio potresni status u kojem je napisao:

Foto: www.youtobe.com/youtube.com/ Zenska Tv

Aca Sofronijević

 

- Neka ti je laka zemlja, moj dragi Zvonko, moj čika Tucko. Ne mogu da verujem da više nećemo da sviramo nimalo, putuj s anđelima, brate moj dobri... Moje iskreno saučešće porodici.

Uz ove reči, Sofra je objavio i sliku svog kolege sa kojim je dugo sarađivao.

Javni oproštaj i izražavanje dubokog saučešća pokazuje koliko je bliska veza postojala između Sofre i njegovog kolege, što je dirnulo mnoge fanove i prijatelje. Njegove emotivne reči odaju poštovanje prema osobi koja mu je značila, a istovremeno pružaju podršku porodici i drugim bližnjima koji su takođe pogođeni ovim gubitkom.

Foto: Instagram printsceen

Aca Sofronijević

 


Ovo podseća na važnost deljenja tuge i podrške u teškim trenucima, kao i na to kako javne ličnosti poput Sofre mogu da utiču na širenje saosećanja i empatije među svojim pratiocima

Inače, Sofronijević je nedavno pričao o tome koliko mu znače bliski ljudi, kao i na koji način gaji prijateljstva i šta u njih ulaže. 

- Negujem odnose sa bliskim ljudima i stvarno se trudim da uvek budem u po dana i noći tu za sve koji mi znače. Ne mislim samo na porodicu već i na prijatelje. Ne može prijateljstvo da bude jednosmerna ulica, već mora sa obe strane da postoje ljubav i poštovanje.  

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan I

10.06.2024 03:54

Svaka cast tekstu. Kod nas se kaze kao kisa oko Kragujevca. Nijednom niste spomenuli ko je covek koji je umro.