MILICA MITROVIĆ SE OBRATILA ŽELJKU: Danas je u njihovom domu POSEBAN DAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pinka napunio je 57. godina, a njegova supruga mu je čestitala rođendan!

MILICA MITROVIĆ SE OBRATILA ŽELJKU: Danas je u njihovom domu POSEBAN DAN! (VIDEO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica

Danas je specijalan dan za vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, jer proslavlja svoj 57. rođendan. Njegova supruga Milica Mitrović javno uputila emotivnu čestitku putem video snimka na društvenim mrežama. U opisu videa, Milica je podelila svoje iskrene emocije: 

- Volela sam te juče, volim te i dalje, uvek sam te volela, uvek i hoću. Srećan rođendan ljubavi moja, 57.

Ovaj gest ljubavi naišao je na veliki broj pozitivnih reakcija i čestitki ispod videa. Nakon što je Milica Mitrović uputila javnu čestitku svom suprugu, usledio je veliki broj čestitki, među kojima su se našli i bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" i "Elita".

Inače sinoć je voditeljka Ivana Šopić zajedno sa učesnicima "Elite" prekinula emisiju "Gledanje snimaka" i uputila rođendansku čestitku Željku Mitroviću.

- Imam tu čast i priliku da direktno iz Bele kuće u ime svih zaposlenih i svih vas ovde, čestitam rođendan, ovo bez njega ne bi bilo moguće, a svi smo mi ovde zahvaljujući njemu - govorila je Ivana, a učesnici su aplaudirali i poželeli Mitroviću srećan rođendan.

Inače, Željko je nedavno najavio da će naredne sezone publika moći da prati čak dva rijalitija - "Elitu 8" i "Farmu 8".

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - istakao je Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavio:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading