DARKO LAZIĆ SE PRETVORIO U PAPUČARA: Trudna supruga pokazala kako nadaleko čuveni MAČOMEN sada RADI KUĆNE POSLOVE (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina smirila popularnog folkera. Voleo je žene, poroke i kafane, a njoj kao svaki uzoran muž ugađa u trudnoći.

DARKO LAZIĆ SE PRETVORIO U PAPUČARA: Trudna supruga pokazala kako nadaleko čuveni MAČOMEN sada RADI KUĆNE POSLOVE (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko

Nakon što su pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina obelodanili da čekaju prvo zajedničko dete, kada su vest o prinovi putem društvene mreže podelili sa svima, oni su, ovim povodom, napravili veliko slavlje u Brestaču.

Republika

Foto: printskrin instagram

Bivši mačomen Darko Lazić nosi poslužavnik

Naime, par je sa okupljenim prijateljima i porodicama otkrio pol deteta i obavestio javnost da će dobiti devojčicu.

Posle radosnih vesti i velike proslave koju su upriličili za svoje najbliže, Katarina je odlučila  da pokaže i kako joj sada izgleda svakodnevnica, te otkrila kako Darko brine o njoj u trudničkim danima. Ona je snimala svog supruga dok joj nosi iseckano voće kako bi unela što više vitamina.

Republika

Foto: printskrin instagram

Darko Lazić trudnoj Katarini doneo vitamine u krevet

Inače, Kaća je priznala da je van sebe od sreće što će biti mama devojčici koju će dobiti sa Darkom.

- Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija još jednog člana, kao krunu naše ljubavi - poručila je Katarina, a Darko je dodao: 

- Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam što ću biti tata još jedne devojčice.

Podsetimo, Lazić iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerkicu Lorenu, dok je u vezi sa bivšom verenicom Marinom Gagić dobio sina Alekseja.

Katarina iz svog prethodnog baka takođe ima dvoje dece.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zzoran

29.05.2024 11:56

MACOMEN ......HA H AH AH AH HAH AH HA H A KAKAV KOKAVAC