FIZIČKI NAPADNUTA NAŠA PEVAČICA: Gurali je i polivali vrelom kafom, ove HOROR scene ne može da izbriše iz sećanja!

Autor:

Zabava

25.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno skandalozno iskustvo naše popularne pevačice.

FIZIČKI NAPADNUTA NAŠA PEVAČICA: Gurali je i polivali vrelom kafom, ove HOROR scene ne može da izbriše iz sećanja!

Foto: Shutterstock

Pevačica Maja Marijana nedavno je podelila svoje iskustvo sa jednog slavlja na kom je doživela veoma neprijatnu situaciju. Naime, Maja je otkrila da je sa još nekoliko kolega pevala tri dana bez prestanka, a na kraju su svi ostali bez honorara.

Maja je ispričala da je ovo bilo pre skoro 30 godina, ali da se seća svakog detalja ovog traumatičnog iskustva. Ona je istakla da su morali da pevaju non-stop, sa veoma malo vremena za odmor, i da na kraju nisu dobili ni honorar za svoj trud. Dodala je da su mladoženja i mlada pobegli sa svadbe, ostavljajući njih desetoro ili dvanaestoro bez ikakve nadoknade.

Osim nedostatka honorara, Maja je otkrila da su doživeli i fizičke napade. Naime, konobar je nasred svirke slučajno polio Maju vrelom kafom, dok ju je jedan stariji čovek gurnuo. Dodala je da su čak i njihove gume bile izbušene kao vid osvete zahtevajući da nastave da pevaju.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marijana

 

- Nikada neću zaboraviti jednu svadbu, pevalo je više poznatih pevača tri dana bez prestanka i na kraju nas niko nije platio. Morali smo da pevamo non-stop, samo kao malo nešto spavanja, pet, šest, možda sedam sati... Bakšiš?! Kakav bakšiš?! To je bilo baš davno, pre 29,30 godina, gomila ružnih stvari se tu izdešavala, honorar nismo ni dobili, tri dana smo pevali za džabe. Mlada i mladoženja su pobegli iz sela, preko neke njive valjda. Svi smo ostali bez honorara, muzičari i pevači, desetoro ili dvanaestoro, pobegli su ljudi - opisala je jednu od najgorih tezgi koje pamti, ali nije želela da otkriva ni koje selo je u pitanju, ni ko su kolege koje su izvisile za honorar zajedno s njom:

- A najgore, naopak neki narod u tom selu, u Srbiji je, ali neću da kažem koje je... Mene je i konobar pod tom šatrom polio vrelom kafom, odjednom, imala sam utisak kao da je namerno izvrnuo tacnu s kafom sve po meni, ono me peče, ja kažem: "Šta radiš to?" i neki matori deda isto tu pod šatrom gde god ja sednem, on stane i gurne me... Moje kolege će se same prepoznati kad pročitaju, ne bih u njihovo ime da govorim. Baš su poznati muzičari bili tu i mi se dogovorimo da završimo tu svadbu da krenemo napokon kad smo shvatili da smo izrađeni, seljaci se skupe tu s motkama i kao - ko je nama dozvolio da se pakujemo, ja sam bila s tatom jer sam još išla u srednju školu, pa me otac vozio na nastupe, izbušili su nam gume i mom tati isto, nikad to neću zaboraviti. Muzičari su bili veoma poznati, oni koji to budu pročitali, setiće se, ali ne bih da otkrivam o kome se radilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading