ISPLIVAO SNIMAK VESNE ZMIJANAC I NINA REŠIĆA: Sandra otkrila da su imali VRELU ROMANSU, sada je sve JASNO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stari snimak pevača pokazuje u kakvim su odnosima bili!

ISPLIVAO SNIMAK VESNE ZMIJANAC I NINA REŠIĆA: Sandra otkrila da su imali VRELU ROMANSU, sada je sve JASNO! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/M.M., Youtube/Printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić nedavno je gostovala u emisiji "Razoktrivanje" na Republika TV, gde je voditeljki Mileni Videnović otkrila da je njne otac Nino Rešić bio ludo zaljubljen u Vesnu Zmijanac i da su bili zajedno.

- Da, sve je to istina, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao. Pričao mi je da je Vesna bila fenomenalna, u vreme kad su bili zajedno najbolja riba na javnoj sceni, kao i da ju je voleo kao boga – potvrdila je Sandra Rešić, pa nastavila:

- Ja Vesnu Zmijanac izuzetno poštujem, a njene pesme obožavam. Neke su mi čak i omiljene. Imala sam priliku da je upoznam, pa i da razmenim nekoliko intimnih poruka povodom nekih ozbiljnih pitanja, kad mi je trebao savet. - Moj deda i njegova druga supruga, moja baka Mara, o Vesni su uvek pričali sve najlepše: da je dobar čovek i pravi laf. Kažu da je kao i moj otac bila džek, samo veselje, samo proslave. Oboje su bili spremni da sve što zarade isto veče potroše na muziku. Samo pređu u drugu kafanu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sandra Rešić kod Milene Videnović

Vesna je potom priznala da li je imala odnos sa njim.

- Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili dosta dugo. Volela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pevač. Imao je neke svoje bubice. Bio mi je drag. Mnoge nisam spomenula u knjizi. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza - rekla je ona za "Kurir" i izjavila da nije bila svesna činjenice da je smatrana simbolom lepote, kao i toga koliko je kolega bilo zaljubljeno u nju.

Sada su isplivali i zajednički kadrovi Vesne i Nina sa jednog veselja, gde su oni bili prisni, a možete ih videti u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading