TO JOJ JE I DANAS BOLNA TAČKA! Vera Matović progovorila o Rokvićima! Evo kako su je najstrašnije povredili!

Autor:

Zabava

18.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi.

TO JOJ JE I DANAS BOLNA TAČKA! Vera Matović progovorila o Rokvićima! Evo kako su je najstrašnije povredili!

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen/youtube

Poznata pevačica Vera Matović nedavno je otkrila javnosti detalje odnosa sa mlađim kolegom Nikolom Rokvićem. Ona je istakla da ga poznaje još od detinjstva, ali je isto tako otkrila da ju je jednim postupkom razočarao zbog reakcije na njene pakete pomoći ugroženima.

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović

 

Navodno, Nikola i njegov brat Marko su je izvređali na društvenim mrežama zbog nečega što je pevačica smatrala svojom humanitarnom dužnošću.

Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi. Da bi me posle sinovi Marinka Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi - rekla je pevačica u emisiji "Grand Magazin - rekla je ona i istakla koliko je to povredilo: 

- Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa 'ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri. 

Foto: Printscreen

Vera Matović

 

Vera Matović je otkrila da je svojevremeno zalepila plakate na pakovanja kisele vode koja je slala kao pomoć ljudima koji su pretrpeli poplave. Ona je istakla da su joj ljudi tražili postere kako bi se videlo ko je poslao pomoć, te je fotografija sa donacijom završila odmah na društvenim mrežama. Međutim, umesto podrške i zahvalnosti, pevačica je morala da se suoči sa uvredama od strane Nikolinih brata Marka i njega samog.

Foto: PrintscreenInstagram

Nikola i Marko Rokvić

 


Ovo je izazvalo je veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je humanitarni rad često predmet divljenja i podrške, te je ponašanje Nikolinih brata i njega samog izazvalo brojne reakcije.

Slučaj Vera Matović i Nikola Rokvić jasno pokazuje da je ponašanje javnih ličnosti od velikog značaja, te da bi trebalo da budu svesni uticaja koji imaju na društvo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading