DŽEHVA U PROBLEMU: Potpuno se TRANSFORMISALA, dečko joj nije došao na PROMOCIJU - pevačica priznala OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica večeras je organizovala promociju svog albuma, koja nije išla po planu!

DŽEHVA U PROBLEMU: Potpuno se TRANSFORMISALA, dečko joj nije došao na PROMOCIJU - pevačica priznala OVO! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović danas je izbacila svoj album "Žena bez adrese", a u poznatom beogradskom lokalu organizovala je promociju. Sa Teodorom su došli članovi njene porodice, a zanimljivo je da je album izbacila na tatin rođendan.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović

Njen otac se pojavio zajedno sa Gordanom Džehverović, Teodorinom majkom, sa kojom nije više u braku. Ono što su svi primetili je da se Teodora potpuno transformisala, ali i da na promociju nije došao njen dečko, košarkaš Matic Rebec.

Kada su je upitali o Maticu, ona je odmah promenila temu, prenosi "Kurir", a priznala je i da je imala dosta problema oko pripreme same promocije. Pevačica otkriva da večeras nije sve onako kako je želela, ali da je to normalno i da svi koji su pravili promociju nekada mogu potvrditi da govori istinu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović na promociji albuma

Inače, Teodorina majka juče se žestoko posvađala u "Eliti" sa Anđelom Rankovićem, koji je zapratio porodici bivše devojke.

- Kad neko krene da komentarima atakuje mene, ili moju porodicu, sa svima ću se raspravljati. Od sada samo vraćam, to neka znaju svi. Samo neka me ne diraju. Nemam više dvadeset četiri godine. Dok sam ćutao, loše sam prolazio. Malo-malo neko krene da pljuje - kazao je Anđelo.

- A meni što je rekla (Gordana Džehverović):''Tebi je ovde mesto''. Neka mi je ovde mesto, ali i ti si bila ovde. Na početku sam želela da izbegnem sukob, ali kad je spomenula to da sam rodila sa sedamnaest, onda nisam mogla da ćutim. Šta tebe briga kad sam ja rodila? To je uvreda za sve žene koje su rodile, ali i bol za one koje nikada nisu rađale. Za svaku ženu je to uvreda - kazala je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading