Rammstein spektakl se bliži: Da li će zaista ovako izgledati famozna bina na Ušću?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su već izveštavali da će se na Ušću u mesec dana izgraditi pravi mini-grad na površini od 240 hiljada kvadratnih metara.

Rammstein spektakl se bliži: Da li će zaista ovako izgledati famozna bina na Ušću?! (VIDEO)

Foto: Sky

Ramštajn, bend koji provocira i šokira muzički svet okruglo tri decenije stiže na beogradsko Ušće 24. i 25. maja, kada će srpska prestonica po treći put biti svedok performansa koji ne mogu da se meri ni sa jednim na planeti - provokativne numere, snažni gitarski rifovi i militaristički scenski šou isprekidan eksplozijama i masivnom pirotehnikom zaštitni su znak najpoznatijih Nemaca u istoriji šoubiznisa.

Mediji su već izveštavali da će se na Ušću u mesec dana izgraditi pravi mini-grad na površini od 240 hiljada kvadratnih metara, a da kompletna oprema i infrastruktura za potrebe realizacije koncerata Rammsteina stiže u čak 77 šlepera

Bend je na svom zvaničnom YouTube kanalu svojevremeno objavio time lapse video izgradnje bine u Drezdenu, od prvog do poslednjeg šrafa, a da li se će ovakav setup ponoviti i za prestoničke koncerte - ostaje da se vidi.

Foto: Jens Koch

Ramštajn

 

Dodatno, poznato je da Rammstein ima impresivne scenske nastupe i neverovatne pirotehničke efekte, pa se očekuje da i u srpskoj prestonici bend po nastupu potroši oko 265 galona specijalnog benzina (više od 1200 litara), što je samo deo onoga što ovaj spektakl čini nezaboravnim.

Ulaznice za koncert čuvenog benda dostupne su putem sajta efinity.rs, a na kom se možete takođe raspitati i o drugim informacijama ukoliko su vam potrebne.

U nastavku možete pogledati video iz Drezdena.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading