IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG, A SAD HOĆE DA SNIMI PESMU! Ova pevačica se vraća na estradu, evo i s kojim muškarcem se redovno čuje! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vranićka uveliko radi na novom projektu...

IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG, A SAD HOĆE DA SNIMI PESMU! Ova pevačica se vraća na estradu, evo i s kojim muškarcem se redovno čuje! (FOTO)

Foto: G.G./ATAImages

Danijela Vranić

Pevačica Danijela Vranić već neko vreme ne snima ništa, ali je sada rešila da se na estradu vrati na velika vrata! Naime, ona zajedno s kolegom Aleksandrom Misojčićem Xanderom radi na jednom projektu, tako da nema sumnje da publiku očekuje spektakl.

- Danijela Vranić uveliko vežba sa bendom repertoar, pripreme odlično napreduju. A pošto je sa Xanderom u istom menadžerskom timu, dok je radio na novoj pesmi, dogovorili su se da ona otpeva prateće vokale za “Klasu” koja je danas izašla. Plan je da njih dvoje u budućem periodu i nastupaju zajedno. Tako će im i ova pesma biti na zajedničkom repertoaru, a nije isključeno da se desi i pravi duet – ispričao nam je izvor, prenosi Naj-portal. 

Foto: youtube.com/CityRecordsOfficial

Danijela Vranić

 

Inače, folkerka Danijela Vranić, koja je važila za "kraljicu splavova", povukla se pre deset godina u jeku najveće popularnosti. Kako otkriva njena nekadašnja prijateljica, teško joj je pao razlaz sa Lukasom, a između ostalog, zbog toga se odala alkoholu.

 

 

Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je volela. Teško je podnela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije prebolela. Tada se ulenjila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti - ispričala je za "Kurir" njena nekadašnja prijateljica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading