TEYA DORA SA SRPSKOM TROBOJKOM: Naša predstavnica prošetala velikom scenom u Malmeu!

Autor:

Zabava

11.05.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počelo je finale Evrovizije!

TEYA DORA SA SRPSKOM TROBOJKOM: Naša predstavnica prošetala velikom scenom u Malmeu!

Foto: RTS/printscreen

Večeras, 11. maja, švedski grad Malme bio je domaćin velikog finala Pesme Evrovizije, koje je privuklo pažnju ljubitelja muzike širom sveta. Pod voditeljskom palicom holivudske glumice Malin Okerman i komičarke Petre Mede, publika je uživala u muzičkom spektaklu koji je okupio dvadeset i pet zemalja.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Finale Evrovizije

Međutim, ovaj događaj nije prošao bez kontroverzi. Diskvalifikacija holandskog predstavnika, muzičara Josta, izazvala je buru u javnosti. Njegovo neprimereno ponašanje rezultiralo je povlačenjem sa šoua, što je dovelo do promena u rasporedu takmičenja. Srbija je predstavnicu Teyu Doru sada imala priliku da nastupi kao 16. po redu.

Za fanove u Malme areni, kao one koji Evroson" prate kraj malih ekrana, predstavnici dvadeset i pet zemalja zapevaće i zaigraće na sceni sledećim redosledom: Švedska, Ukrajina, Nemačka, Luksemburg, Izrael, Litvanija, Španija, Estonija, Isrka, Letonija, Grčka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Norveška, Italija, Srbija, Finska, Portugal, Jermenija, Kipar, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Gruzija, Francuska i na kraju Austrija.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Teya Dora prošetala sa zastavom Srbije u finalu Evrovizije

Veliko finale je otvoreno, a predstavnici svih zemalja, kaoi naša Teya Dora prodefilovali su velikom scenom, i pozdravili milione ljudi.

Osim toga, Malme je bio poprište protesta protiv učešća Izraela na Pesmi Evrovizije. Hiljade ljudi okupile su se na ulicama grada sa transparentima i zastavama Palestine, zahtevajući diskvalifikaciju izraelske predstavnice Eden Golan. Ovi protesti su pratili jake policijske snage, stvarajući tenziju u vazduhu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading