POLA ESTRADE PEVALO NA SOFRINOJ SVADBI: Prija se latila mikrofona i napravila HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti došle su da ispoštuju slavnog harmonikaša!

POLA ESTRADE PEVALO NA SOFRINOJ SVADBI: Prija se latila mikrofona i napravila HAOS! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aca Sofronijević

Slavni harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević juče je izgovorio sudbonosno "da" lepoj doktorki Kosani Stišović. Par je imao crkveno venčanje u Hramu Svetog Save na Vračaru, a nakon ceremonije sklapanja građanskog braka, Kosana je uzela njegovo prezime.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aca Sofronijević i njegova izabranica Kosana

Lepa plavuša blistala je u venčanici jednog od najpoznatijih domaćih dizajnera, dok joj je na šlepu na španskom jeziku pisalo "volim te". 

Slavni harmonikaš je okupio pola estrade na svojoj svadbi - Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Snežana Đurišić, Saša Matić, Ana Bekuta, Zvonko Bogdan, samo su neka od imena koja su svojim prisustvom upriličili svečanost. Muzičari su se latili mikrofona. Prvo je Bekuta dovela atmosferu do usijanja, a potom Snežana Đurišić otpevala baladu samo za mladence.

.

Posebno ludilo nastalo je kad se Aleksandra Prijović latila mikrofona, koja je odlučila da uveseli goste i mladence.

Inače, Sofra nije krio sreću nakon venčanja, dok je govorio o svojoj izabranici.

- Uživao sam, hvala Bogu. Drago mi je da sam video svu svoju porodicu, rođake koji su došli sa Kosova, devera Luku, presrećan sam i uzbuđen. Nas je Bog blagoslovio, mi se toliko volimo, ja sam presrećan jer sam našao svoju srodnu dušu, ona je deo duše moje i ja njene. Dugo sam ovo čekao, da se oženim. Kum je burmu doneo iz Milana. Idemo dalje u život moja Kosana i ja - rekao je Sofronijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading