OPROSTILA ZLOSTAVLJANJE 15 GODINA MLAĐEM PARTNERU: Mina Kostić optužila dečka za nasilje, a sada hoće da mu rodi dete!

Autor:

Zabava

07.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sa Nikolom planira proširenje porodice, iako ga je u januaru prijavila za psihičko maltretiranje i protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog čega je imao zabranu prilaska.

OPROSTILA ZLOSTAVLJANJE 15 GODINA MLAĐEM PARTNERU: Mina Kostić optužila dečka za nasilje, a sada hoće da mu rodi dete!

Foto: Nikola Mutić

MIna Kostić sa dečkom

Folk pevačica Mina Kostić izgleda da je 15 godina mlađem dečku Nikoli, kog je pre nekoliko meseci optužila za psihičko maltretiranje i verbalno nasilje, sve oprostila!

Republika

Foto: Nikola Mutić

Mina Kostić prešla preko Nikolinog maltretiranja

Naime, poznata folkerka posle svega ponovo je u ljubavi s ovim momkom, te je opet spremna da mu rodi dete, o čemu su zajedno maštali pre problema zbog kog su nakratko bili razdvojeni.


- Mina je Nikolu nedavno prijavila policiji, a sada ljubav opet cveta među njima, pa pevačica razmišlja da rodi još jednu bebu. Ona već ima ćerku Anastasiju od 14 godina, pa je prvo nju pitala da li bi želela da dobije brata ili sestru i dobila je potvrdan odgovor - navodi magazin Star.
Republika

Foto: Instagram printscreen

Mina Kostić je 15 godina starija od svog dečka Nikole

Takođe, i Mina je jednom prilikom otkrila da bi volela da stane na ludi kamen.


- Moja ćerka ga je super prihvatila, već su napravili klan protiv mene. Zovu me Živka. Ako bude sve kako treba, volela bih da se udam pošto se do sada nisam venčavala. Da to bude jedna top svadba na trgu, pa da krenemo pored Skupštine do Slavije, da bude opštenarodno veselje. I da mi pevaju Nina Badrić i Željko Vasić, a onda svi moji narodnjaci.


Inače, pevačica je i ranije za medije govorila da razmišlja o još jednoj bebi.


- Nikola je dečko koji se nije ostvario kao roditelj, tako da ne mogu da budem sebična po tom pitanju. Samo što bi trebalo što pre to da uradimo jer ipak imam 48 godina i posle može biti kasno za bebu - rekla je Kostićeva jednom prilikom, a pošto je Nikoli, od kog se ne odvaja u poslednje vreme, prešla preko svega, očito se nada da više neće imati problema s njim.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Kostić planira prinovu s Niolom


Podsećamo, Mina Kostić prijavila je Nikolu za maltretiranje i protiv njega je 17. januara podnela krivičnu prijavu, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska pevačici. Prema tadašnjim navodima, on joj je slao preteće poruke i pravio ljubomorne scene.


- Ne sme da mi priđe, da ima bilo kakav kontakt sa mnom - potvrdila je tada Mina, koja je, pored psihičke torture, kao problem navela i to što ništa nije radio.


Kako je pričala kad su se tek smuvali, Nikola se bavi fudbalom, a upoznali su se sasvim slučajno dok su šetali pse. Ušli su spontano u komunikaciju, koju su kasnije nastavili telefonom, a ubrzo su uplovili u vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading