BARBARA BOBAK OTKRILA U ČEMU NAJVIŠE GREŠI! Ni njenoj porodici se ne sviđaju izbori, evo šta je rekla o momcima!

Autor:

Zabava

04.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momke sam birala po tome da me zabavljaju i zasmejavaju, a to nije smelo da bude merilo.

BARBARA BOBAK OTKRILA U ČEMU NAJVIŠE GREŠI! Ni njenoj porodici se ne sviđaju izbori, evo šta je rekla o momcima!

Foto: e-stock

Ekskluzivno

Pevačica Barbara Bobak kaže da nikad nije uzmela na pravi način da provali koji momak je za nju, kao i da se ni njenoj porodici ne sviđaju previše njeni izbori, ali da su to vremenom svi prihvatili, pa i ona sama. Ona je govorila i na temu praznika, pa je otkrila kako provode Vaskrs

Foto: republika

Barbara Bobak

 

Praznike sam provodila sa porodicom, uvek se nešto okretalo na ražnju, a kao deca bismo pravili gnezda, tražili jaja i dobijali poklone. Sve se završava i počinje sa mojoj porodicom. Oni su najvažnije što imam - istakla je pevačica za Informer, pa otkrila da se njenim roditeljima nikada nisu dopadali partneri koje je imala: 

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

 

Mojoj porodici se ne sviđaju moji izbori, ali kada vratim film, ni meni se ne dopadaju. Momke sam birala po tome da me zabavljaju i zasmejavaju, a to nije smelo da bude merilo, budući da ne znači kvalitet. Nije mi toliko važno da se striktno poštuje tradicija. Lepo je to i samo po sebi pruža osećaj zajedništva i topline, ali jedino je važno da smo svi zajedno. Ove godine ne postim, ali pre dve godine sam postila ceo post. Sad mi je teže jer dosta radim i putujem, i tempo je takav da sam budna do četiri ujutru. Sa druge strane, post nije samo uzdržavanje od hrane, već i od loših dela i misli, a ja umem da budem nestrpljiva i histerična. Planem u sekundi i počnem da se svađam sa ljudima koji mi otežavaju da radim svoj posao. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading