ĆERKA SUZANE MANČIĆ SE TADA KRIŠOM UDALA! Majku nije zvala na venčanje, a posle je usledio razvod! Ovo su detalji kraha braka!

Autor:

Zabava

04.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo daleko od Beograda kada voditeljka ništa nije ni mogla da nasluti.

ĆERKA SUZANE MANČIĆ SE TADA KRIŠOM UDALA! Majku nije zvala na venčanje, a posle je usledio razvod! Ovo su detalji kraha braka!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/teodorakunic

Voditeljka Suzana Mančić rekla je jednom prilikom da se njena starija ćerka Teodora krišom udala, kao i da je za venčanje sa znatno starijim partnerom, saznala tek nakon što se sve desilo daleko od Beograda. 

 Kako se pričalo, Mančićeva je tek nakon završene ceremonije u Las Vegasu saznala da joj se ćerka udala, zbog čega je bila u šoku.

 

 

- Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu - rekao je izvor blizak voditeljki tada.

Ipak, brak Suzanine ćerke sa imućnim Amerikancem nije potrajao, pa su se ubrzo razveli, a navodno razlog rastanka su bile sve češće nesuglasice među njima.

Kako je i sama Suzana svojevremeno prošla kroz razvod, objasnila je da je i to bolja opcija od lošeg braka.

Bolje dobar razvod, nego loš brak, ali koliko se trudimo da dovedemo bračnu situaciju do tačke odakle nema povratka? Koliko se trudimo da održimo svakodnevnicu koja nas melje. Umorni smo, nervozni smo, slabo smo plaćeni svuda oko nas su gomile mladih, zgodnih, lepih žena i naši muževi gledaju to i mi se nerviramo. Deca nas nerviraju. Mislim da bi sve bilo mnogo lakše kad bi ljudi pokazivali malo više razumevanja jedni za druge, a ne ovako. Otupeli smo na emocije, a to nije dobro - objasnila je voditeljka jednom prilikom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading