MIRZA SELIMOVIĆ TRAŽI POMOĆ: Javno uputio apel zbog BOLESNE MAJKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se oglasio putem društvenim mreža i zamolio za pomoć!

MIRZA SELIMOVIĆ TRAŽI POMOĆ: Javno uputio apel zbog BOLESNE MAJKE! (FOTO)

Foto: Promo

Poznati pevač Mirza Selimović obratio se javnosti putem društvenih mreža sa molbom za pomoć u vezi sa zdravstvenim stanjem svoje majke Nedrete. Iako retko deli privatne detalje, ovog puta je iskoristio svoj uticaj kako bi zatražio pomoć za lečenje svoje majke. Naime, Selimović je zamolio ljude koji su u mogućnosti, odnosno odgovarajuće krvne grupe, da doniraju krv njegovoj bolesnoj majci Nedreti. Konkretno, pevač je putem svog Instagram profila napisao:

- Dragi prijatelji, potrebna nam je vaša pomoć. Trombociti, krvna grupa nulta, za Nedretu Selimović. Javiti se na kliniku za transfuziologiju sutra pre podne. Hvala vam.

Republika

Foto: instagram.com

Mirza Selimović javno apeluje za pomoć njegovoj majci

Podećanja radi, pevač Mirza Selimović nedavno je bio u centru pažnje zbog saobraćajne nezgode koju je doživeo njegov bend prilikom dolaska u Beograd. Nakon prvobitnog nesporazuma koji je izazvao paniku među fanovima, Mirza se oglasio na Instagramu kako bi razjasnio situaciju.

Republika

Foto: Republika.rs

Mirza Selimović

Naime, u svom obraćanju na društvenim mrežama, Selimović je istakao da je došlo do male zabune, te da su se u kombiju zapravo nalazili članovi njegovog benda, a ne on lično. Ovo je umirilo njegove fanove koji su se zabrinuli nakon prvobitne objave o saobraćajnoj nezgodi.

- Dragi prijatelji, došlo je do nesporazuma u prethodnoj objavi. Naime, moje bend je doživeo nezgodu pri dolasku u Beograd - napisao je pevač u svojoj objavi, te dodao:

- Sve je okej, niko nije teže povređen, momci su dobro, ali su zbog određenih policijskih protokola bili sprečeni da nastave put. Hvala vam na brizi...

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading