JEREMIĆEVA TUŽILA PEVAČICU: Hitna reakcija voditeljke nakon UŽASNIH PROZIVKI, podnela ČETIRI TUŽBE!

Autor:

Zabava

02.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić odlučila da stvari reši na sudu!

JEREMIĆEVA TUŽILA PEVAČICU: Hitna reakcija voditeljke nakon UŽASNIH PROZIVKI, podnela ČETIRI TUŽBE!

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović, Republika.rs, Nebojša Mandić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da presavije tabak i tuži Vesnu Rivas, koja je nedavno udarila nju i iznela niz prozivki na njen račun. Između ostalog, Vesna je izjavila i da je sat marke "roleks" koji jovana nosi lažan.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana odlučila da presavije tabak

Jovana se oglasila i otkrila da je podnela još dve tužbe protiv Vesne.

- Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu - rekla je za "Blic" Jovana Jeremić.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Vesna Rivas dobila četiri tužbe od Jovane Jeremić

Podsetimo, Vesna je prethodno izvređala Jovanu.

- Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)... Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama - istakla je Vesna, pa nastavila:

- Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara - ispričala je Rivasova za domaće medije.

- To upakuju kao da je pravo, a zapravo je iz Turske. Ja tamo stalno putujem, pa znam. Ona se jadna nada da će jednog dana da joj uleti registrovani roleks, ali ona ne može da nađe tipa koji misli da ona vredi da dobije roleks. Znate, najjeftiniji roleks košta 20.000 evra, a to treba i zaslužiti - dodala je pevačica.

- Sve u svemu, nije svaki sat za svaku ruku - zaključila je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading