NAŠ PEVAČ SPASAO ŽIVOT RUSKINJI: Devojka VRIŠTALA, pa kolabirala, nije davala ZNAKE ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

23.04.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i influenser otkrio detalje incidenta u Beogradu!

NAŠ PEVAČ SPASAO ŽIVOT RUSKINJI: Devojka VRIŠTALA, pa kolabirala, nije davala ZNAKE ŽIVOTA!

Foto: Instagram/stanojebudimkic

Poznati influenser i pevač Stanoje Budimkić otkrio je na društvenoj mreži Instagram da je "spasao jedan život".

- Večeras smo spasili jedan život. Našli smo se u pravo vreme na pravom mestu. Kakva noć - napisao je on na svom Instagram profilu.

Poznati influnser se potom oglasio i otkrio o čemu se radi. Naime, tokom noćne šetnje sreo je uzrujanu Ruskinju, koja je kolabirala.

Republika

Foto: Instagram/stanojebudimkic

Stanoje Budimkić

- Šetao sam sa drugaricom obalom Dunava i video devojku koja plače. Prišao sam joj da vidim šta se dešava, rekla je da je sve u redu, ali nije se smirivala. Krenula je dalje, a meni nešto nije dalo mira, pa sam je pratio - rekao je na početku, pa nastavio.

- Otišla je u neku zavučenu ulicu gde se doslovno zacenila od plača. Vrištala je, meni je stanje ličilo na nervni slom nakon čega je pala u nesvest. Nije davala znake života, pozvao sam Hitnu, a zatim u obližnjem lokalu pronašao članove njene porodice sa kojima je bila, te ih odveo do nje. Ruskinja je u pitanju - istakao je Stanoje, pa otkrio da je kasnije saznao da je devojka u stabilnom stanju.

- Hitna je došla, odvela je, a sledećeg dana sam saznao da je u stabilnom stanju. Nakon toga su mi rekli da sam pozvao u poslednjem trenutku jer, s obzirom na to da se nalazila u zavučenoj ulici, neko bi je pronašao tek sledećeg dana, a tada bi bilo kasno. Spasao sam joj život i neverovatno sam ponosan zbog toga - zaključio je influenser za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading