OTKRIVENO PRAVO LICE SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Pevačici "spao" filter tokom SNIMANJA: Kamera uhvatila realno stanje (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako proslavljena pevačica izgleda bez šminke!

OTKRIVENO PRAVO LICE SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Pevačici "spao" filter tokom SNIMANJA: Kamera uhvatila realno stanje (FOTO)

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić

Dame sa javne scene sve više koriste filtere i aplikacije za ulepšavanje na društvenim mrežama, a osim njihovih najbližih, malo ko zna kako one zapravo izgledaju u prirodnom izdanju. Naša pevačica Snežana Đurišić (64) nedavno je postala tema broj jedan na društvenim mrežama kada se snimala sa popularnim Instagram filterima, a u jednom trenutku doživela je peh kada joj se isti isključio, otkrivajući njeno prirodno lice, bez trunke šminke.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Snežana Đurišić sa filterom

Ovaj incident pokrenuo je lavinu komentara, a mnogi su isticali kako pevačica izgleda jednako lepo i sa i bez filtera, te da nema potrebe da podlaže trendovima.

"Zašto ovo radi, ne treba joj", "Žena je prirodna, lepa, neka se mane filtera i trendova", "Svakom se desi, šta sad... Ništa strašno", "Snežana je hit žena, obožavam je", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Snežana Đurišić bez filtera

Podsećanja radi, jednom prilikom u emisiji "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković izrazila je mišljenje da je starenje loša navika, a pevačica Snežana Đurišić se s tim nije složila, te pred kamerama progovorila o plastičnim operacijama.

- Ja nisam pobornik toga! Normalno je stariti. Ja, na primer, kad se pogledam kažem sebi: ''Kako lepo stariš''... Zamislite da živite 200 godina, ne ide jednostavno. Bitno je kako se osećaš i kakav si iznutra, tako to izlazi napolje - objasnila je Đurišićka nedavno, a mnogi smatraju da je pevačica u pravu, te da se danas postavlja loš standard lepote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading