LAZIĆ PROGOVORIO O ZELENAŠIMA! Evo što više ne mora da se krije, pričao nikad iskrenije o dugovima!

Autor:

Zabava

16.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam sada čist čovek, to slobodno konačno mogu da kažem! Mogu sada lepo da se krećem svuda.

LAZIĆ PROGOVORIO O ZELENAŠIMA! Evo što više ne mora da se krije, pričao nikad iskrenije o dugovima!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Darko Lazić kaže da je uredno vratio sve dugove, kao i da više ne mora da se krije po gradu od ljudi kojima je morao da odnese novac s kamatom. On tvrdi da je sve to sada njegova prošlost, a u emisiji "Razotkrivanje" prisetio se i vremena kad je bio poročan, pa je govorio na temu šta je bilo najjače što je uzimao od psihoaktivnih supstanci.


- Ja sam sada čist čovek, to slobodno konačno mogu da kažem! Mogu sada lepo da se krećem svuda. Ne može niko više da kaže da mu nešto dugujem. I zelenašima i svima sam sve uredno vratio. Više ne postoji niko kome dugujem, pričam, pre svega, za ove krupne stvari - rekao je Darko.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić u emisiji Razotkrivanje

 


Kako se poroci uvek vezuju za njega, a usput je otvoreno pričao o tome, pevač tvrdi da je redovno uzimao kokain.


- Probao sam kokain i uzimao sam jedno vreme, ali odavno ne konzumiram te stvari. Svi znaju da sam krenuo u teretanu, da pokušavam što zdravije da živim, a alkohol, naravno, tu je uvek uz dobro društvo. Neko sam ko je uvek otvoreno pričao o ovim stvarima i kod mene nema foliranja što se toga tiče - kaže on i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić u emisiji Razotkrivanje

- To su te neke godine, ove koje sada imam, kada uđeš mlad u celu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ, svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, društvo... Osoba koja zaradi mnogo para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je tako velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu. Znači, bukvalno misliš da je ceo svet tvoj, da sam najbitniji, da su mi svuda vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto, može, sve može. Evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao i tako se uđe u dugove. Hoćeš ovaj motor, može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove, u ozbiljan problem kad vidiš da to nije tako i da ne možeš odmah da isplatiš.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading