ANA NIKOLIĆ PRETUKLA MUŠKARCA! Pevačica doživela NAPAD usred bela dana, odmah NASRNULA na nepoznato lice!

Autor:

Zabava

15.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji novog skandala popularne pevačice!

ANA NIKOLIĆ PRETUKLA MUŠKARCA! Pevačica doživela NAPAD usred bela dana, odmah NASRNULA na nepoznato lice!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

U nedelju uveče, poznata pevačica Ana Nikolić našla se u centru pažnje nakon što je navodno fizički napala i izvređala jednog momka u kafiću u šoping centru u okviru kompleksa Beograd na vodi. Prema rečima očevidaca, Ana je najpre bila u nekom butiku, a potom se uputila ka kafiću gde je sela sa muškarcem. Međutim, situacija je eskalirala kada je Ana iznenada promenila raspoloženje i počela da vređa i udara muškarca koji je sedeo pored nje. Očevidac je istakao da je scena bila toliko šokantna da su se svi prisutni okrenuli.

- Ana je, kao i skoro svako veče, bila u šoping centru, gde je obilazila butike i po kabinama isprobavala garderobu. Na kraju je sela u neki kafić s jednim muškarcem. Sve vreme se čudno ponašala, ali to nije iznenadilo nikog od prisutnih. U početku je sve delovalo da je u redu, a onda je u jednom trenutku potpuno promenila raspoloženje i pobesnela na čoveka koji je sedeo pored nje - počinje priču izvor koji se našao na licu mesta, prenosi Kurir, koji dalje nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić pretukla muškarca torbom u kafiću

- Nakon što ga je žestoko izvređala, ona je tog muškarca počela da udara tašnom i da ga psuje. U momentu su se svi okrenuli i bili zabezeknuti ovom scenom. Ubrzo je Ana ustala od stola i demonstrativno napustila kafić, pa se uputila ka garaži i svom automobilu. Mnogi su taj skandal i snimali telefonom, tako da će se to sigurno pojaviti na mrežama u nekom trenutku.

Podećanja radi, ovo nije prvi put da Ana Nikolić biva umešana u skandal. Krajem prošle godine, pevačica je takođe bila u centru pažnje zbog fizičkog napada, ovoga puta na svog saradnika, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Skandal je izbio ispred njegovog studija, gde je Ana, nakon što je pozvonila na interfon, nasrnula na njega, izazivajući haos i uznemiravajući komšiluk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading