OGLASIO SE RALE U JEKU SVAĐE DARE I SLOBE! Udario na Bubamaru, evo šta je prava istina oko krađe dueta!

Autor:

Zabava

15.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara nije u pravu, neka priloži jedan dokaz da je platila pesmu...

OGLASIO SE RALE U JEKU SVAĐE DARE I SLOBE! Udario na Bubamaru, evo šta je prava istina oko krađe dueta!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@RedTV_rs, Printskrin/RTV PINK

Pevačica Dara Bubamara izašla je sa pričom da je kolega Sloba Radanović uzeo na siilu pesmu "Infarkt duše" koju je snimila s kolegom Željkom Nikolićem, odnosno da je snimio, iako je ona prethodno već rezervisana i prodata, pa je zbog svega nastao haos. Naime, iako Dara tvrdi da je Sloba loš čovek, kao i da je jedini krivac zbog preprodaje pesme, kompozitor Goran Ratković Rale, sada otkriva nove detalje, koji stavljan znak pitanja na celu priču.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara

 

Ono što mogu da kažem je da Dara nije u pravu, ali stvarno nije u pravu i to je sve što mogu da kažem na tu temu. Ona nije uzela pesmu. Ja nisam sam tu... Ja sam kompozitor, Marina Tucaković je tekstopisac, Futa je naslednik njenih prava i imam Branislava Glušca koji je aranžer. Prvi put u životu sam imao ovu situaciju. Dogovor je bio potpuno drugačiji, ali je splet okolnosti bio takav da sam na kraju ja ispao kriv. Da sad ne objašnjavam šta, kako, gde. Ja sam onda konsultovao i Futu í Glušca, pošto sam se našao u situaciji u kojoj nikad nisam bio, šta da radim u ovoj situaciji. Meni Futa kaže šta god uradio, vratio pare, prodao drugi put, naplatio, ti si kriv, kao što i jesam - rekao je on za Scandal. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara i Sloba Radanović

 

Rale tvrdi da pravo na pesmu imaju i jedan i drugi pevač, a da Novosađanka ne treba da se gura tamo gde joj nije mesto. 

- Ugovor za pesmu imaju Željko Nikolić i Sloba Radanović. Obojica. Željko ima pravo prvog izvođenja, što je on iskoristio, on je prvi objavio. Dara nema nikakva prava, nema je u ugovoru, neka pokaže ugovor. Ona sad pravi marketing sebi na konto toga zato što je jednostavno tu. Što joj ja ne osporavam. Može slobodno da me pljuje, nemam sa njom problem i to je sve. Neka Dara Bubamara pokaže jedan dokaz da je platila pesmu, samo ću ostati na tome. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading