SRCE KAŽE JEDNO, RAZUM DRUGO! Mlada Magdalena Vračić ODUŠEVLJAVA i publiku i kolege! Vredno radi na svojoj karijeri, a VETAR U LEĐA su joj među prvima dali Prija i Sloba Radanović!

Autor:

Zabava

15.04.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Magdalena Vračić predstavila novu pesmu.

SRCE KAŽE JEDNO, RAZUM DRUGO! Mlada Magdalena Vračić ODUŠEVLJAVA i publiku i kolege! Vredno radi na svojoj karijeri, a VETAR U LEĐA su joj među prvima dali Prija i Sloba Radanović!

Foto: Promo

Magdalena Vračić poslednjih meseci jedna je od najtraženijih naših pevačica kada su u pitanju nastupi, pogotovo na privatnim zabavama. Nakon dužeg vremena, ova devojka rešila je da počasti ljubitelje njene muzike novom pesmom "Lepeza", koju prati neobičan spot. Ona nije menjala svoj tim saradnika, pa je i ovog puta ostala dosledna najtraženijim kompozitorima, aranžerima i tekstopiscima Dejanu Kostiću, Marku Drežnjaku i Radetu Rakazovu.

Foto: Promo

Magdalena Vračić novi spot

 

- Evo i nešto novo od mene (smeh). Mislim da je bilo vreme da se posvetim novim materijalima, ali zbog brojnih obaveza i nastupa jedva sam i ovo stigla. Studio je predstavljao najveći problem jer smatram da za njega uvek moram biti spremna i energična. Pored pesme, objavljen je i spot koji je veoma specifičan i neobičan, tako da sam uživala na snimanju. Što se tiče saradnika, njih ne menjam (smeh). To su zaista profesionalci koji posao drže u šaci i najsigurnija sam kada sam prepuštena njima jer rade sa velikim zvezdama i znaju sta rade - rekla je pevačica i dodala:

Ovo je nešto potpuno drugačije od mene. Davno sam rekla da stvarno volim sve žanrove tako da želim što više da snimam i eksperimentišem. Ovom projektu sam se stvarno posvetila. Kad sam čula pesmu prvi put, svidela mi se odmah. Devojkama ne sumnjam da će se svideti jer svi imamo tog nekog, kad ga vidimo srce kaže jedno, razum drugo(smeh) - izjavila je ona.

Foto: Promo

Magdalena Vračić

 

Magdalenu inače podržava dosta njenih kolega, te je uvek pohvale u intervjuima kada imaju priliku za to. Više puta je mnogima pevala na privatnim veseljima jer ume da digne goste na noge, a pored toga peva sve žanrove podjednako dobro.

Mladu pevačicu podržale su mnoge zvezde poput Aleksandre Prijović, Darka Lazića, Andreana Čekić i Sloba Radanović koji su njenu novu pesmu okačili na svom Instagram profilu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading