KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK! RODITELJI DRAGANE MIRKOVIĆ SE OVAKO PONAŠAJU! Selo šokirano zbog njenog razvoda sa Tonijem! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije lepo da čuje da se neko razvodi, pa tako nije ni za Draganu i Tonija, tvrdi komšija.

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK! RODITELJI DRAGANE MIRKOVIĆ SE OVAKO PONAŠAJU! Selo šokirano zbog njenog razvoda sa Tonijem! (FOTO)

Foto: Tamara Pavišić,ATA Images

Ekipa portala Republika posetila je danas rodno mesto pevačice Dragana Mirković, Kasidol, a komšije su na prvu loptu objasnile da su šokirane time što se razvela od Tonije Bijelića. 

Naime, nakon što smo obišli kuću pevačice i videli da niko od roditelja ne želi da priča za medije, komšije su nam objasnile da folkerka retko dolazi u rodni kraj, a da su svi neprijatno iznenađeni što više nije sa Tonijem, jer je to mala sredina i razvod je i dalje tabu tema.

 

Foto: Dragan Kadić, ST/Tamara Pavišić

Dragana Mirković

 

- Možda je dolazila Dragana u poslednje vreme, ali je ja u poslednje dve, tri godine nisam videla. Tu su ostali njeni roditelji, oni sami žive u toj kući. Kakvi su? Pa, šta bih vam rekla… Ne znam. Okej su, ali su malo ograničeni. Ne znam kako bih drugačije rekla. Dolaze svaki dan u prodavnicu, kupuju šta im treba… Ovo je malo mesto i sve se zna, ali razvod nas je sve šokirao. To niko nije očekivao - rekla nam je jedna gospođa koja je obavljala nabavku namirnica u lokalnoj prodavnici, a druga komšinica je takođe otkrila šta misli: 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu

 

- Znam Jelicu i Predraga, komšije smo. Pročitali smo u medijima da se Dragana razvodi, ali njih dvoje to ne žele da komentarišu. Nikad se nisu javno eksponirali, pa sumnjam da ćete ih i sad naći. Nikome nije lepo da čuje da se neko razvodi, pa tako ni za njih. Mi znamo Draganu od malena, tako da ovo nisu vesti koje bismo hteli da čujemo. Narod po maslim mestima za to kaže da je pukla bruka, šta da vam kažem!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading