DRAGANA MIRKOVIĆ PLAKALA PRED DECOM! Kad je saznala da je Tonijeva devojka trudna, nastala svađa! Evo zašto su krili haos!

Autor:

Zabava

27.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirkovićka nije želela da pravi dramu jer je ovo za nju bio veliki udarac.

DRAGANA MIRKOVIĆ PLAKALA PRED DECOM! Kad je saznala da je Tonijeva devojka trudna, nastala svađa! Evo zašto su krili haos!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković rešila je da se razvede od supruga Tonije Bijelića čim je saznala daj je njegova devojka, s kojom se zabavlja više od tri godine u drugom stanju. Kako nam je ispričao izvor blizak pevačici, ona je plakala pred decom nakon saznanja da Toni planira da osnuje drugu porodicu, ali su oni srećom bili dovoljno odrasli da shvate da je ponekad normalno da se ljudi rastanu, kao i da sa ocem neće imati nikakav manje vredan odnos. 

Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Dragana je rešila da izađe u javnost sa pričom o razvodu kad je saznala da je Tonijeva devojka u blagoslovenom stanju, pa je tada nastala i velika svađa. Ona nešto više od dve godine zna za tu vezu, ali zbog porodice najviše nisu hteli da se bilo šta priča u javnosti. Sa time su se složili, a nastavili su u miru i zbog toga što je Toniju nedavno preminula majka, pa nije Dragana želela da dodatno pravi karambol. Za Tonijevu devojku su svi saznali i u Požarevcu i na njenoj televiziji, a kad je pukla bruka, što bi se narodski reklo, ona je rešila da više ne ćuti - priča nam upućen izvor blizak pevačici i dalje otkriva šok-detalje:

Foto: Instagram.com

Toni Bijelić sa Sinom

 

- Toni sa devojkom živi u stanu u Opatiji, tamo su neko vreme i često su na relaciji Nemačka - Hrvatska. Ona je deset godina mlađa od njega, Dragana je, kako sam vam rekla, znala sve, ali je bila ubeđena da će on da joj se vrati i da je u pitanju samo kratka veza u kojoj nema ljubavi kakvu je stvorio sa njom i decom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading