SOFIJA ŠAŠIĆ PRIZNALA SVE O AFERI SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Prvi put otkriva sve o SVAĐI sa Karleušom, OVE PORUKE joj je poslala!

Autor: M. V./O. B.

Zabava

25.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Šašić otvoreno je progovorila o aferi mužem Jelene Karleuše, Duškom Tošićem!

Mlada kreatorka i influenserka Sofija Šašić bila je gost u emisiji ,,Razotrkivanje" kod voditeljke Milene Videnović. Tom prilikom Sofija je prvi put progovorila o aferi sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem i mužem Jelenom Karleušom

Naime, Sofija je istakla da sa Duškom ima zajedničke prijatelje, te ističe da se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Međutim, na pitanje voditeljke Milene da li se Karleuša distancirala od tada, Šašićeva otkriva da su nakon tih navoda razmenile nekoliko poruka, ali da se pevačica od nje distancirala, iako su sarađivale na njenoj modnoj kolekciji svojevremeno. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Sofija Šašić i Milena Videnović

 

- Najteže ti je palo spajanje sa Duškom Tošićem? Kako je došlo do toga? - uptiala je voditeljka Milena. 

- Imamo zajedničkih prijatelja i zadesili smo se u društvu, što ja kažem, na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - započela je Sofija. 

- Kakva si ti sad sa Duškom? - upitala je Milena. 

- Sretnemo se, dobri smo i to sve, ali ne bih volela nikome tako nešto, da je u mojim godinama, a on u njegovim i da je oženjen i da ima dvoje dece, a ja, kako bih ti rekla, devojka pred kojom je život - priča Šašićeva ćerka. 

Foto: printscreen/instagram

Sofija Šašić i Duško Tošić

 

- Da li se Jelena Karleuša naljutila na tebe posle toga? Da li se distancirala? - upitala je voditeljka. 

- Ne znam što se naljutila, mogu da pretpostavim, nikada nismo imale priliku da pričamo o tome, nismo se čak ni srele od tada. Nije me kontaktirala, razmenile smo par poruka i to je bilo to i posle toga postoji stvarno ta neka distanca, jer se nadam da će to proći, imamo mnogo poznanika, i frizera i ne bih volela da budemo u subkou zbog takve budalaštine. To jeste obeležio jedan period, čak su prenosili i strani mediji, hrvatski, bosanski, crnogorski - objasnila je Sofija, pa dodala:

- Ne znam, ja se iskreno nadam da ona nije poverovala u tom. Šta da se radi...

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
valentina

27.03.2024 08:08

Važno je da su svi živi i zdravi, a za simpatije to je već stvar izbora.