POJAVILE SE SLIKE SINA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA: Njegovu sestru Džidžu svi znate, a evo kakav je NASLEDNIK FRAJER!

Autor:

Zabava

23.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Bosanac pokazao sina!

POJAVILE SE SLIKE SINA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA: Njegovu sestru Džidžu svi znate, a evo kakav je NASLEDNIK FRAJER!

Foto: Ata images

Prošle godine u maju mesecu, javnost je bila potresena vestima o incidentu u porodici Stojković. Sin poznatog kompozitora i člana žirija "Zvezde Granda", Aleksandar Stojković, priveden je zbog navodnog nasilja u porodici, tačnije, zbog napada na svog oca, Dragana Stojkovića Bosanca. Ova vest je izazvala veliku pažnju ne samo u Srbiji, već i širom regiona.


Prema navodima medija, Aleksandar Stojković je optužen za nasilje u porodici i određen mu je pritvor po odluci tužilaštva. Međutim, tokom dokaznog postupka, Aleksandar je negirao optužbe i tvrdio da nije napao svog oca. Ono što je dodatno iznenadilo javnost jeste činjenica da je Dragan Stojković Bosanac povukao svoj iskaz, koristeći zakonsko pravo da ne svedoči protiv svog sina. Ovo je rezultiralo odbačajem prijave, što je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti.

Ovaj incident je izazvao žestoke reakcije javnosti, ali i članova porodice Stojković. Dragan Stojković Bosanac je javno demantovao navode o nasilju u porodici, ističući da ne veruje u te optužbe i da ne želi da komentariše tu temu. Ova reakcija je dodatno podgrejala spekulacije i izazvala različite reakcije u javnosti.

Foto: Ata images

Dragan Stojković Bosanac

 


Incident u porodici Stojković je izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo brojna pitanja o odnosima unutar poznate porodice. Ova situacija je takođe podstakla razmišljanja o značaju porodičnih odnosa i posledicama nasilja u porodici. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati ova priča, ali je sigurno da će ostaviti dubok trag kako u javnosti, tako i u porodici Stojković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seka

24.03.2024 06:08

Sve se sazna kad tad. Ovaj to krije od javnosti, i štiti svog sina, nasilnika. Olupaće ti se o glavu.