RADOSNE VESTI! Naša glumica ostala u DRUGOM STANJU, partner je ZAPROSIO u Londonu!

Autor:

Zabava

20.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata glumica je u petom mesecu trudnoće!

RADOSNE VESTI! Naša glumica ostala u DRUGOM STANJU, partner je ZAPROSIO u Londonu!

Foto: Printscreen

Glumica Vanja Nenadić i Marko Todorović, par koji već godinama uživa u srećnoj vezi, uskoro će dobiti bebu. Naime, Vanja je u petom mesecu trudnoće, što je učinilo ovu lepu vest dodatno posebnom i radosnom. Ova vest je došla nakon što je Marko prošle godine zaprosio Vanju, podižući tako njihovu ljubav na viši nivo, piše "Alo!".

Romantična veridba u Londonu

Veridba ovog para dogodila se u Londonu, a Marko se pobrinuo da svaki detalj bude besprekoran, stvarajući savršen ambijent za ovo važno pitanje. Ova romantična gesta dodatno je učvrstila njihovu ljubav i označila početak nove, uzbudljive faze njihovog života zajedno.

Republika

Foto: Printscreen

Marko Todorović

Vanja retko govori o svom izabraniku i načinu kako su započeli svoju vezu, ali je otkrila da su pre nego što su postali par, bili jako bliski prijatelji. "Nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to," izjavila je Vanja jednom prilikom za domaće medije. Njihov prvi poljubac se dogodio u pozorištu, na sceni, u mraku, što dodatno upotpunjuje njihovu romantičnu priču.

Republika

Foto: Printscreen

Vanja Nenadić

Ovaj par je uspeo da sačuva svoju intimu i da izbegne medijsku pažnju, fokusirajući se na izgradnju snažnog odnosa koji sada dobija novo, predivno značenje sa dolaskom bebe.

Vanja i Marko su oduvek bili diskretni kada je u pitanju njihov privatni život, ali vest o trudnoći donosi veliku radost kako njima, tako i njihovim fanovima. Ova ljubavna priča koja je rasla iz prijateljstva, sada dobija novo poglavlje sa dolaskom prinove, donoseći toplinu i sreću u njihove živote. S nestrpljenjem se očekuje dolazak malog člana porodice, koji će sigurno ispuniti njihove dane s još više ljubavi i radosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading