GLUMICA ISKOPIRALA Anđelinu Džoli! Burne reakcije na mrežama zbog haljine koju je mlada zvezda prošetala na dodeli Oskara! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica sve zasenila izgledom na dodeli Oskara.

GLUMICA ISKOPIRALA Anđelinu Džoli! Burne reakcije na mrežama zbog haljine koju je mlada zvezda prošetala na dodeli Oskara! (FOTO)

Foto: Profimedia

Sve popularnija  glumica Sidni Svini nosila je ove godine na dodeli Oskara haljinu koju je njena starija koleginica Anđelina Džoli obukla 2004. godine, pa su svi mislili da je namerno iskopirala.

Mlada glumica postala je viralna na društvenim mrežama zbog svega ovoga, iako nije imala nameru da se takmiči s koleginicom, već je toaletu obukla samo zato što joj se mnogo svidela. U pitanju je bila bela haljina sa neobičnim rukavima, na koju ide samo malo nakita, pa se pričalo i o tome kome ovaj model bolje stoji. 

 

Foto: www.profimedia.rs

Sidni Svini i Anđelina Džoli

Inače, 26-godišnja zvezda serija "Euphoria" smatra se jednom od najzgodnijih glumica u poslednje vreme. Za to postoji i znanstveni razlog. 

"Lepota Sidni Svini ističe se jer su njene crte lica simetrične i gotovo savršenih proporcija. Ove idealne proporcije lica često se nazivaju zlatni rez", izjavio je plastični kirurg Onur Gilleard, a preneo je The Sun.

"Osim ljepote lica, ona posjeduje i zapanjujuću figuru. Zlatni rez također se može primijeniti na oblik grudi, anatomiju struka i omjer stražnjice i struka. Kada analiziramo njezinu figuru pomoću ovih omjera, ona ispunjava sve kriterije", dodao je.

Inače, američki kečer, a danas i reper Džon Sina, izašao je go na scenu tokom dodele Oskara, jer je smislio neobičan način kako da drugima uruči priznanja. Već jednom se ovo desilo u istoriji, pa zašto ne rekreirati taj čuveni momenat.

Kada se sve desilo, on je u rukama držao samo jednu kovertu i papuče na nogama, i to u predelu međunožja, te je tako došao do mikrofona kako bi saopštio ko dobija nagradu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading