OGNJEN AMIDŽIĆ OSEDEO: Mina svakog trenutka može da se PORODI, on ŠOKIRAO uživo u programu!

Autor:

Zabava

27.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj emisije "Amidži šou" se pojavio u nesvakidašnjem izdanju!

OGNJEN AMIDŽIĆ OSEDEO: Mina svakog trenutka može da se PORODI, on ŠOKIRAO uživo u programu!

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić je šokirao goste i publiku svojim izdanjem u večerašnjoj emisiji "Amidži šou". Naime, on se pojavio sa sedom kosom. Jasno je da nije "osedeo preko noći", ali je mnoge iznenadio svojom odlukom da ofarba kosu.

Kako kažu komentari na društvenim mrežama, Ognjen sa ovakvom kosom izgleda "muževnije". Inače, popularni voditelj bi u svakom trenutku mogao da postane otac. Naime, njegova novopečena supruga Mina Naumović Amidžić je u devetom mesecu trudnoće i iščekuje porođaj.

Mina će se poroditi u privatnoj klinici na Novom Beogradu, što je otkrila pre nekoliko dana. Ognjen i Mina su nedavno objavili fotografije iz jednog obližnjeg restorana, u društvu Minine majke koja je doktorka i pruža veliku podršku svojoj ćerki u ovom važnom životnom trenutku.

Par je istakao da odbrojavaju sate koji ih dele od susreta sa svojom ćerkom, naglašavajući koliko im je važno da sve bude spremno za dolazak bebe. Mina je izrazila radost i uzbuđenje uoči porođaja, dok je Ognjen javno pokazao svoju radosnu tremu povodom skorog proširenja porodice.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Mina Naumović i Ognjen Amidžić s nestrpljenjem iščekuju dolazak svoje devojčice, dok se zajedno pripremaju za ovaj važan životni događaj. S obzirom na podršku koju im pruža Minina majka, kao i pažljivo pripremljene stvari za dolazak bebe, par je spreman da dočeka svoju mezimicu i započne novo poglavlje u svom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading