DRAGANA MIRKOVIĆ NAJAVILA SPECIJALNOG GOSTA: U Areni se pojavio ON i doneo joj POKLON zbog kog je pevačica završila u suzama!

Autor:

Zabava

16.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković napravila spektakl za događaj.

DRAGANA MIRKOVIĆ NAJAVILA SPECIJALNOG GOSTA: U Areni se pojavio ON i doneo joj POKLON zbog kog je pevačica završila u suzama!

Foto: ST/Dragan Kadić

Muzička zvezda Dragana Mirković započela je svoju regionalnu turneju povodom 40 godina karijere spektakularnim koncertom u beogradskoj Štark areni. Ovaj koncert označio je početak njenih nastupa u okviru turneje, ali i posebnu humanitarnu misiju koja prati svaki njen korak.

Koncert je otpočeo hitom "Do poslednjeg daha", ali prvo iznenađenje večeri desilo se kada se na bini pojavio Aleksandar Njegovan, koga Mirkovićeva naziva mlađim bratom, i uručio joj ikonu kao znak zahvalnosti za posvećenost deci koju pomaže Humanitarna organizacija Srbi za Srbe. Dragana je najavila da će sav prihod od turneje, uključujući i novac od sponzora, uplatiti ovoj organizaciji koja je do sada pomogla više od 3.300 porodica sa više od 15.500 dece.

 


Dragana Mirković je istakla da je ova turneja najveći humanitarni poduhvat u istoriji naših prostora, te da je odlučila da svoj jubilej proslavi na ovaj način kako bi pomogla onima kojima je pomoć najpotrebnija. Humanitarna organizacija Srbi za Srbe je prepoznata kao najtransparentnija humanitarna organizacija, što je bilo ključno za Mirkovićevu prilikom donošenja odluke o donaciji.

Publika je emotivno reagovala na ovaj gest, aplaudirajući i podržavajući Dragana Mirković u njenom humanitarnom radu. Koncert je nastavljen nizom hitova, a atmosfera u Štark areni bila je ispunjena emocijama i pozitivnom energijom.

Dragana Mirković je još jednom potvrdila svoj status ne samo kao muzička zvezda, već i kao humanitarna ikona koja koristi svoj uticaj i popularnost kako bi pomogla onima kojima je pomoć najpotrebnija. Njen koncert u Štark areni bio je ne samo muzički spektakl, već i prilika da se istakne važnost humanitarnog rada i solidarnosti u današnjem društvu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading