OVAKO JOVANOVIĆI BODRE ZETA: Gagi i Branka Pujić sa ćerkom Anđelom podržali Mihaila Dudaša - ne skidaju osmeh sa lica! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dudaš se pojavio u Atletskoj dvorani na Banjici kao direktor atletskog mitinga!

OVAKO JOVANOVIĆI BODRE ZETA: Gagi i Branka Pujić sa ćerkom Anđelom podržali Mihaila Dudaša - ne skidaju osmeh sa lica! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Večeras se u Atletskoj dvorani na Banjici svečano otvorio međunarodni atletski miting "Belgrade Indoor Meeting", a Mihail Dudaš, direktor takmičenja, pojavio se među prvima.

Mihailu je društvo pravila supruga Anđela Jovanović, sa kojom su došli i njeni roditelji, naši slavni glumci Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović, koji nisu skidali osmeh sa lica. Ovo je retka prilika da ih sve zajedno vidimo u javnosti.

Republika

Foto: F.S./ATAImages

Branka Pujić i Gagi Jovanović na tribinama

Njih četvoro su zajedno pozirali, a Anđela je fotografiju objavila na društvenoj mreži Instagram.

- Familija! - napisala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Mhail dudaš sa suprugom i njenim roditeljima

Anđela i Mihail imaju psa Majli, a ona je nedavno izjavila da bi volela da dobije decu sa Dudašom.

- Nadam se proširenju porodice i to će doći kada bude pravi trenutak. Bićemo srećni jako kada se to desi. Za sada uživamo, lepo nam je - istakla je Anđela za "Blic", koja kaže da Mihail i ona stalno rade na sebi i njihovom odnosu.

- Ono što je divno u našem odnosu je da jedno zbog drugog pokušavamo da budemo bolji. Težim ka pravoj dobroti, da budem iskrena - rekla je glumica, a Dudaš se nadovezao:

- Imamo jednu ozbiljnu i golemu ljubav koja olakšava život.

Inače, mlada glumica i njen partner stali su na "ludi kamen" u junu ove godine i to u tajnosti, nakon čega su u javnost isplivale fotografije sa njihovog bajkovitog venčanja. Tada su okupili samo užu rodbinu i najbliže prijatelje, koji su uživali u čaroliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading