JOVANI JEREMIĆ ISPAO BRUS NA TRENINGU! Voditeljka Pinka ZAPALILA ATMOSFERU u provokativnom izdanju, svi gledaju samo u jedno!

Autor:

Zabava

07.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka se snimala na treningu, pa pokazala i više nego što je želela.

JOVANI JEREMIĆ ISPAO BRUS NA TRENINGU! Voditeljka Pinka ZAPALILA ATMOSFERU u provokativnom izdanju, svi gledaju samo u jedno!

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka, Jovana Jeremić, redovno trenira i vodi računa o fizičkom izgleda, a svoje fotografije deli svakodnevno sa mnogobrojnim pratiocima, kako bi i njih motivisala. Međutim, voditeljka Pinka je ovoga puta pokazala i više nego što je želela, budući da joj je tokom treninga ispao brushalter, a kako se u tom trenutku snimala, kamera je sve zabeležila.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić na treningu pokazala više nego što je htela

Naime, atraktivna voditeljka liniju je dovela do savršenstva, a ono što je svima zapalo za oko jeste što je Jovani na treningu ispao brushalter. Kako se snimala i skakala iz topa joj je ispao ceo brus. Međutim sudeći po komentarima i pored toga pratioci su najviše hvalili Jovanin zategnut stomak.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram

Jovana Jeremić mami uzdahe na svakom koraku

- "Kako brutalno izgledaš", "Volim da vidim brus, ali pogledajte njen stomak kao isklesan", "Riba od milion dolara je Jovana Jeremić", "Ženo, kao praćka si, svaka čast", "Liniju si dovela do savršenstva" - samo su neki od komentara. 

Inače, popularnoj voditeljki izabranik  Dragan Stanković ispunjava sve želje, pa joj je za Novu godinu poklonio "brendiranu" torbu, a onda ju je obradovao na nešto drugačiji način. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić i Dragan Stanković uživaju u ljubavi

Jovana se javno pohvalila snimkom sa teniskog terena, odakle je saopštila fanovima da je zvanično počela da uči da igra tenis, a trener joj je, ni manje, ni više, nego Dragan, njen dečko. 

- Danas sam zvanično počela da učim da igram TENIS. Moj trener je moj Dragan - napisala je Jovana Jeremić nedavno kao opis videa, a onda je za naš portal progovorila o intimi:

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading