PRVA IZJAVA HARISA DŽINOVIĆA NAKON VESTI DA SE RAZVODI: Pevač prekinuo ćutnju, evo kako je REAGOVAO na krah braka sa Melinom!

Autor:

Zabava

25.01.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Džinović ekskluzivno za Republiku prekinuo ćutnju o razvodu sa suprugom Melinom!

PRVA IZJAVA HARISA DŽINOVIĆA NAKON VESTI DA SE RAZVODI: Pevač prekinuo ćutnju, evo kako je REAGOVAO na krah braka sa Melinom!

Foto: ATA Images

Jedan od najpoznatijih estradnih parova na našim prostorima, Haris Melina Džinović, odlučili su da okončaju svoj brak nakon punih deset godina zajedničkog života, navode domaći mediji. Iako su svoju emotivnu vezu započeli davne 2002. godine, a u braku su bili tek od 2014. godine. Međutim, kako tvrde dobro obavešteni izvori bliski porodici Džinović, njihov odnos već neko vreme nije bio onakav kakav su želeli, te su se odlučili na sporazumni razvod.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa proslavljenim pevačem, kako bismo lično od njega saznali da li su sporni navodi istiniti, kao i koji je njegov komentar na novonastalu situaciju u porodičnom domu.

- Ne dajem izjave povodom toga, hvala - izjavio je Džinović kratko za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Haris i Melina Džinović se razvode

Podsećanja radi, kako tvrde dobro obavešteni izvori bliski porodici Džinović, odnos Meline i Harisa već neko vreme nije bio onakav kakav su želeli, te su se odlučili na sporazumni razvod, a pevač se već uveliko iselio iz porodične kuće na Senjaku.

Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - istakao je izvor blizak porodici, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading