BILJANA SEČIVANOVIĆ PROSLAVLJA PUNOLETSTVO: Evo za koga stiže GOST IZNENAĐENJA!

Autor:

Zabava

25.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila sve detalje velikog slavlja za 18. rođendan svog sina Matije, koje planira da organizuje u svom domu.

BILJANA SEČIVANOVIĆ PROSLAVLJA PUNOLETSTVO:  Evo za koga stiže GOST IZNENAĐENJA!

Foto: Promo foto

Pevačica Biljana Sečivanović nedavno je otkrila najlepše vesti da njen sin Matija uskoro proslavlja svoj 18. rođendan. 

Ponosna mama, kako dalje kaže, već sprema veliko slavlje u njihovom domu.


- Napuniće u aprilu 18 godina i zakazali smo slavlje, već polako organizujem sve što treba. Svakako moram da povedem računa o svemu, tu će biti dosta drugara, dece, pa će konzumacija alkohola biti najveći problem. Poznavajući svoje dete, mislim da tu neće biti velikih problema, poznajem i njegove drugare, svi su dobra deca - otkrila je Biljana za Grand.

Foto: Promo foto

Biljana Sečivanović karijeru je započela u "Zvezdama Granda"

Pevačica ističe da je njen naslednik skroman i da nije tražio neki poseban poklon za svoje punoletstvo, ali će mu ona svakako prirediti jedno iznenađenje.

- Biće neki skroman poklon, već je položio vožnju i auto je dobio. Za taj rođendan će biti neki gost iznenađenja za koga on ne zna, to će biti poklon - zaključila je Sečivanovićka.

Inače, Biljana Sečivanović je pokazala da pored karijere, posvećuje pažnju i svojoj porodici, te da se i u domu jedne poznate ličnosti odvijaju posebni i emotivni trenuci.

Pevačica se pre mnogo godina pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gde je počela da gradi svoju muzičku karijeru, a jedan od ciljeva, kako je pričala, bio joj je da obezbedi svom sinu Mateju krov nad glavom. Dolazak u Beograd i "Grandova" scena promenili su Biljanin život iz korena, a danas ima mnogo razloga da bude ponosna zbog svega što je, kako bi se u narodu reklo, ostvarila sa svojih deset prstiju.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading