ANDRIJANIN PAS PREDOSETIO NJENU SMRT! Potresni detalji iz Bijeljine, neutešni otac otkriva: Danima mu idu SUZE! (VIDEO)

Autor: Dušan Lukić / B. P. M.

Zabava

18.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić, otac nastradale Andrijane, za Republiku otkriva potresne detalje iz porodičnog doma!

Ekipa portala Republika danas je posetila Bijeljinu, rodno mesto tračigno nastradale Andrijane Lazić, koja je 10. januara stradala padom sa 24. sprata u Dubaiju. Njen otac Nebojša Lazić nas je ugostio u svom domu i ekskluzivno za naš portal otvorio dušu o misterioznoj smrti svoje ćerke.

Nebojša nam je otkrio i potresne detalje o Andrijaninom psu, koji kao da je predosetio smrt svoje voljene vlasnice.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Otac Andrijane Lazić sa njenim psom

- Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, posle je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću - započeo je Andrijanin otac za Republiku:

- To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i retko kad smo ga puštali unutra. On je predosetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Videli smo da psu idu suze, nismo mogli da verujemo - dodao je Nebojša.

- Pitajte i komšije, oko 2.000 ljudi mi je do danas prošlo kroz kuću, svi su videli isto što i ja. Evo i sad vidite kako je tužan, sve je predosetio. Kad otvorim prozor, on samo želi, gleda me i ništa ne radi - ispričao je neutešni otac za naš portal.

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading