VODITELJKA DALA OTKAZ NA "HEPIJU", PA PROGOVORILA O SVEMU: Otkrivena istina o njenom životu, OVO su PRAVI razlozi!

Autor:

Zabava

16.01.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka televizije ,,Happy" dala otkaz, pa progovorila o razlozima!

VODITELJKA DALA OTKAZ NA "HEPIJU", PA PROGOVORILA O SVEMU: Otkrivena istina o njenom životu, OVO su PRAVI razlozi!

Foto: instagram.com/ivana.savic

Voditeljka Ivana Savić nedavno je odlučila da napusti televiziju "Happy", potvrđuje "Blic". Krajem decembra prošle godine, javnost je saznala da je Ivana otišla sa ove televizije, a sada je i sama voditeljka potvrdila ovu vest.

Foto: instagram.com/ivana.savic

Ivana Savić

 

- Po prirodi stvari sam takva, kad osetim potrebu da je vreme da krenem dalje, ja idem. Imali smo dobru saradnju koja se isto tako i završila. Uvek lepo zatvorim vrata, jer mi se jos lepša na taj način otvore. Tom logikom idem kroz život. Ne planiram da obilazim svet kao prošli put kada sam dala otkaz, jer me celi svet sada čeka kod kuće. A to je jedini pravi životni projekat - poručuje Ivana za "Blic".


Podsetimo se, Ivana Savić postala je poznata javnosti kao voditeljka rijalitija "Parovi", koji je vodila sa Bojanom Ristivojević 2015. godine. Nakon završene treće sezone ovog rijalitija, Ivana se povukla iz medija i započela karijeru kao stjuardesa. Tokom nekoliko godina, živela je van Srbije, tačnije radila je kao stjuardesa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Međutim, ljubav prema voditeljskom poslu je bila jača, pa se vratila na male ekrane i otpočela vođenje emisije humanitarnog karaktera "Budimo ljudi" 2021. godine.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivana Savić dala otkaz na Hepiju

 


Tokom svojih životnih puteva, Ivana se udala i dodala prezime Nikolić od supruga Vlade. U braku sa njim, dobila je ćerkicu. Ovo iskustvo je dodatno obogatilo Ivani život, a sada je odlučila da se posveti porodici i novim životnim izazovima. Njen povratak na male ekrane bio je zapažen, te je svojim angažmanom u emisiji "Budimo ljudi" pokazala svoju posvećenost humanitarnom radu.

Ivana Savić Nikolić nastavlja svoj životni put, sa novim poglavljima i izazovima koji je čekaju. S obzirom na njen dosadašnji put, možemo biti sigurni da će hrabro koračati kroz život, sledeći svoje instinkte i želje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading