JEZIVA SUDBINA! PEVAČU POKOJNA SUPRUGA PREDVIDELA SUDBINU: Bila je VIDOVITA, pre smrti mu je saopštila šta će im se desiti sa DECOM!

Autor:

Zabava

12.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš pevač Slaviša Vujić progovorio je o teškom životu i smrti supruge.

JEZIVA SUDBINA! PEVAČU POKOJNA SUPRUGA PREDVIDELA SUDBINU: Bila je VIDOVITA, pre smrti mu je saopštila šta će im se desiti sa DECOM!

Foto: Youtube.com printscreen

Nakon duge medijske ilegale u svojoj ispovesti, Slaviša Vujić ispričao je da mu je alkohol bio porok, te da je tokom svoje karijere pravio velike greške zbog koji se i dan danas kaje. Život boema i odanost alkoholu prekinula je porodična tragedija, a kako priznaje već četrnaest godina ne pije.

Hit pesma "Crna golubice" obeležila mu je karijeru, a pevač se nakon smrti supruge 2010. godine povukao iz javnosti i odlučio da smanji broj nastupa. 

Foto: Youtube.com printscreen

Slaviša Vujić

 

- Imao sam smrtni slučaj, izgubio sam suprugu i deca su mi bila mala. Tada sam shvatio da ili ću da propadnem ili ću decu da izvučem na put. Morao sam sam sa sobom da raščistim u glavi i mislim da sam u tome uspeo. Nisam mogao mojoj ženi da pomognem, ali život ide dalje - rekao je Slaviša za medije. 

Iako u nekim trenucima ni sam nije verovao da će biti jedna od najvećih estradnih zvezda, njegova supruga je u to bila uverena.

Foto: Youtube.com printscreen

Slaviša Vujić

 

- Moja žena je mene volela najviše na svetu, kao što sam i ja nju. Boli me što nje nema, sve što je učinila za mene ja ne zaboravljam. Ona je bila vidovita i prognozirala je moj život. Sve što mi je rekla to mi se i dan danas dešava", otkrio je pevač, a potom dodao: "Tad nisam verovao u to, ali godine su pokazale da je bila u pravu.

- Dobio sam sina, potom i drugog. Dešavalo se da odem u Nemačku, nema me dva meseca, vratim se kući i dete gleda da li sam ja tata. Više nisam takav, a nisam ni mlad. Pre 12 godina mi je žena preminula, tada sam rekao sebi da sam do tada bio ono što jesam, pa sam se promenio. Sada su deca već momci i tako. Što se pevanja tiče, lepše je kad si trezan - priznaje folker za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading