SVI GA ZNATE S PINKA, A ONDA JE NESTAO: Evo kako danas izgleda popularni voditelj i čime se bavi (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ko ga nije voleo!

SVI GA ZNATE S PINKA, A ONDA JE NESTAO: Evo kako danas izgleda popularni voditelj i čime se bavi (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Darko Panović, prepoznatljiv kao voditelj na ružičastoj televiziji Pink, godinama je radio kao prezenter vesti, a danas se bavi vođenjem dnevnika na Pinkovom informativnom kanalu ''Vesti''.

Jedan od nezaboravnih momenata u karijeri Darka Panovića jeste scena kada je voditeljka Sanja Nikolić pala u nesvest tokom njegovog vođenja vesti. Snimak ove situacije postao je viralan pre nekoliko godina, a mnoge je iznenadila činjenica da režija nije dozvolila Panoviću da priđe koleginici već su vikali da nastave vođenje emisije kao da se ništa nije dogodilo.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Nikolić

Panović je otkrio da je situacija bila vrlo ozbiljna, uprkos smešnom izgledu na snimku, te da se oseća srećnim što se koleginica nije ozbiljnije povredila.

- Najpoznatija je ona kada je koleginica Sanja pala u nesvest dok sam čitao vesti. Na snimku sada sve izgleda smešno, ali je situacija bila vrlo ozbiljna. Prava je sreća što se nije ozbiljnije povredila. Iza mene se odjednom prolomio jak prasak, a iz režije su samo vikali da nastavimo dalje kako znamo i umemo - otkrio je voditelj jednom prilikom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Darko Panović

Iako su godine uradile svoje, Darko Panović i dalje nastavlja svoju karijeru na televiziji Pink. Sada je fokusiran na vođenje dnevnika na Pinkovom informativnom kanalu ''Vesti''. Njegov prepoznatljiv glas i pristup vestima i dalje su omiljeni među gledaocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading