PEVAČ PRIZNAO DA IMA POREMEĆAJ: Šok otkriće u programu uživo!

Autor:

Zabava

21.12.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Lakatoš otkrio je da ima smanjenu sposobnost vida i da ne razlikuje boje.

PEVAČ PRIZNAO DA IMA POREMEĆAJ: Šok otkriće u programu uživo!

Foto: youtube/printscren/ Grand Magazin Tv Grand

U poslednjem izdanju emisije "AmiG Show" voditelj Ognjen Amidžić je organizovao specijalno izdanje, povodom slave Sveti Nikola, gde je ugostio pevače među kojima je bio i Vanja Lakatoš. Vanja je sve iznenadio priznanjem koje je imao u programu uživo, a radilo se o njegovom zdravstvenom stanju. 

Naime, Vanja je otkrio da je daltonista i da ima smanjenu sposobnost da vidi razliku u bojama. 

- Ja sam čuo da si ti daltonista - rekao je Ognjen Amidžić. 

- Da, ne znam koja je boja sako - dodao je Vanja. 

- Ma opasno se on oblači, ali ja kada obučem crnu haljinu, on kaže: "Šta je obukla ova pink?" - nasmejala se Aleksandra Mladenović, koja je takođe bila gost u emisiji.

Vanja Lakatoš je mladi poznati pevač rođen u Kikindi 23.novembra 1992. godine. Svoje detinjstvo proveo je u Nemačkoj do 1999. godine. Uspešno je pohađao srednju ekonomsku školu, a pokazivao je interesovanje ka ekipnim sportovima tačnije u rukometu sa kojim je osvajao i dobijao značajna mesta. Uporedo je išao u osnovnu muzičku školu svirajući harmoniku.

Republika

Foto: youtube/printscren/Vanja Lakatos

Vanja Lakatoš

Njegova ljubav prema pevanju i muzici nije izostala kao i vanserijski talenat koji je nasledio od svog dede. Inetresovanja je pokazivao prema tamburaškoj muzici severne Srbije, učeći uz svog dedu vrlo poznatog vojvođanskog tamburaša. Pošto je odlučio da život posveti muzic počeo je da učestvuje na raznim muzičkim manifestacijama, priredbama, gradskim pevačkim događajima.

Učestvovanje u jednim od najpopularnijih muzičkih takmičenja Pinkovih zvezda u prvoj sezoni 2014/2015god. , otvorilo mu se put ka daljem građenju muzičke karijere. Postao je solista Radio televizije Pink. Učestvovao je u u Zvezdama Granda, a bio je i počastovani gost na koncertu muzičke legende Šabana Šaulića u Beogradskoj areni 2018. godine povodom 50 godina karijere. Napravio je muzičku turneju u kojoj je predstavljao svoje pesme po Austriji, Nemačkoj, Holandiji, Belgiji, Francuskoj, Italiji i zemljama Balkana.
Osim pomenute tamburaške muzike on je pop-folk pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading