MARIJA VIŠE PUTA POKUŠAVALA DA IZNESE TRUDNOĆU: Bolno Šerifovićkino priznanje nakon rođenja sina uz pomoć surogat majke!

Autor:

Zabava

15.12.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović priznala zbog čega je morala da dobije dete uz pomoć surogat majke!

MARIJA VIŠE PUTA POKUŠAVALA DA IZNESE TRUDNOĆU: Bolno Šerifovićkino priznanje nakon rođenja sina uz pomoć surogat majke!

Foto: MIOMIR MILIĆ

Pevačica Marija Šerifović ja početkom decembra dobila dete uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država, a kako je sada otkrila, više puta je sama pokušala da iznese trudnoću, ali nije uspela.

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene -  kaže Marija i dodaje da o svom zdravstvenom stanju ne želi detaljno da govori:

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Marija Šerifović i sin Mario

- Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor - ispričala je Šerifovićeva za "Blic".

Marijin sin Mario rođen je u klinici u Los Anđelesu, a ona je prethodno objasnila kako je izgledao proces.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala sam da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario. Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu - istakla je ona za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading