10 MESECI NAKON SINA STIGLA ĆERKA: Najbogatija naslednica dobila NASLEDNICU, neće vam biti teško da POGODITE IME (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton želi da davanje deci imena po gradovima postane porodična tradicija!

10 MESECI NAKON SINA STIGLA ĆERKA: Najbogatija naslednica dobila NASLEDNICU, neće vam biti teško da POGODITE IME (FOTO)

Foto: Shutterstock

Američka rijaliti zvezda Paris Hilton, poznata po svojim javnim nastupima i nasleđu porodice Hilton, ponovo je postala majka. Nakon što je u januaru uz pomoć surogat majke dobila sina Feniksa, Paris je sada podelila radosnu vest da je postala mama devojčice, kojoj je dala ime London.

Paris je svoju sreću podelila na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila fotografiju roze odeće za bebe sa ispisanom rečju "London", otkrivajući tako ime svoje druge bebe. Ova vest je iznenadila javnost, ali je i sama Paris ranije otkrila da je pre više od deset godina odlučila da će se njena ćerka, ako je bude imala, zvati tako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Inače, Hiltonova je istakla da je želela da davanje deci imena po gradovima postane porodična tradicija. Ona je dobila ime po Parizu, pa je želela da i njena deca nose imena gradova. Izbor imena za sina nije bio lak, jer mnogi nazivi gradova nisu zvučali prikladno kao ime za dete. Međutim, London je oduvek bio Parisino omiljeni grad, te je bila presrećna što je konačno ostvarila svoju želju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
nebesky

25.11.2023 08:47

Bogatašica! Da je bila u Novom Sadu dala bi joj ime Novosada!