Najveći hit iz “Juznog vetra” (“Džanum”) u novoj verziji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.11.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma “Dzanum” koju izvodi Teodora Pavlovska poznatija kao Teya Dora snimljeno je i u piano verziji!

Najveći hit iz “Juznog vetra” (“Džanum”) u novoj verziji! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pesma “Dzanum” koju izvodi Teodora Pavlovska poznatija kao Teya Dora snimljeno je i u piano verziji i zvuči odlično! Najveći hit koji je bio uvodna špica serije “Juzni vetar-Ubrzanje” i serije  “Južni vetar 2-Na granici” dobila je novu notu, a Teya Dora nam je objasnila iz kog razloga je uradila piano verziju. 

- Htela sam da bude svedenija verzija pesme, koja je svakako jako emotivna, ali mislim da je na neki nacin emotivnije gde cujes samo vokal i piano, rekla nam je mlada pevačica koja je i pijanista, tekstopisac, kompozitor i muzički producent. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

 

Inače, pesma “Dzanum” je postigla internacionalni uspeh u skoro svim zemljama sveta i hit je na mnogobrojnim radio stanicama u Evropi, Aziji, Južnoj Americi, Kanadi, Australiji, Africi i SAD. 

Tekst pesme “Džanum”je na internet platformama preveden na 187 jezika. Od marta 2023. godine do danas numera “Džanum” je postavljena  na skoro 10.000 kanala You Tube i za pesmu je postavljeno 539.000  You Tube Shorts - ukupno na kanalu You Tube pesma “Dzanum” za 7 meseci ima 4 biliona pregleda! “Dzanum” na Tik Toku ima oko milion i po videa i više od milijardu i po pregleda, na instagramu preko milion reels –a, na Spotifay ima 83 miliona strimova.


Pevačica Teya Dora diplomirala je na Berklee College of Music u Bostonu. Od 2012. tekstopisac je za RCA records SONI MUSIC. Prvi  je izvođač iz Srbije koji je na platform Spotify imao više od 3.000.000 slušaoca. Zvanični dobitnik dijamantske ploče iz Turske, platinaste ploče iz Indije i niza zlatnih ploča iz evropskih zemalja za izvođenje pesme “Dzanum”. Završila je školu solo pevanja (Dr Vojislav Vučković, Beograd) – mentor primadona Beogradske opere Ilona Kantor. Zatim srednju muzička škola (Dr Vojislav Vučković, Stanković – Mokranjac, Beograd) - klavir. Muzička škola Đorđević, Beograd – smer klavir. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading