PREMINULA NAŠA PEVAČICA: Uzrok smrti pod velom misterije!

Autor: P. R.

Zabava

18.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena karijera je obećavala sjajnu budućnost, ali nažalost, prerana smrt ju je prekinula!

PREMINULA NAŠA PEVAČICA: Uzrok smrti pod velom misterije!

Foto: printscreen/youtube.com/strabello 993

Vukica Veljović je bila jedna od najvećih zvezda devedesetih godina prošlog veka na muzičkoj sceni u Srbiji. Sa svojim crvenim kovrdžama i energičnim nastupima, odmah je privukla pažnju publike. Njena karijera je obećavala sjajnu budućnost, ali nažalost, prerana smrt ju je prekinula.

Rođena je u Ulcinju, a u Srbiji je započela svoju pevačku karijeru. Za kratko vreme, uspela je da izda tri albuma i postane jedna od najpopularnijih pevačica u regionu. Njene pesme "Suzama", "Crnooki đavole" i "Luda noć" su i danas prisutne u mnogim domovima.

Republika

Foto: Printscreen

Vukica Veljković

Međutim, 1996. godine, Vukicu je zadesila tragedija. U svojoj 39. godini života, preminula je u svom stanu u Novom Sadu. Njena smrt je ostavila sve u šoku, a vest o tome se proširila kao šumski požar. Mnogi su se pitali šta se desilo sa ovom talentovanom pevačicom i zašto je njen život prekinut tako naglo.

Ono što je još više intrigiralo javnost jeste činjenica da je uzrok njene smrti bio naveden kao "nepoznat". Mnogi su spekulisali da je u pitanju bila predoziranost drogom, ali to nikada nije zvanično potvrđeno. Vukicu su pamtili kao izuzetno dobru osobu, uvek nasmejanu i energičnu, ali i kao nekoga ko je svoj privatni život čuvao samo za sebe.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Vukica Veljković

Njena smrt je ostavila veliku prazninu u muzičkoj sceni, ali i u srcima njenih najbližih. Za sobom je ostavila supruga i sina Uroša, koji su se borili sa bolom i tugom zbog gubitka voljene osobe.

Iako mnogi njeni kolege i prijatelji nikada nisu javno izveli neku od njenih pesama ili je pomenuli u intervjuima, Vukica je i dalje ostala upamćena kao sjajna pevačica i umetnica koja je obeležila jedno vreme na muzičkoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading