PEVAČICA TRAŽI STAN OD MOĆNIKA ILI ŠALJE INTIMNE FOTOGRAFIJE NJEGOVOJ ŽENI! Ucenila ga dokazima iz telefona: Imaš rok 10 dana, ili će javnost saznati sve!

Autor:

Zabava

09.11.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko bi se saznalo za njih dvoje celokupna javnost bi bila šokirana.

PEVAČICA TRAŽI STAN OD MOĆNIKA ILI ŠALJE INTIMNE FOTOGRAFIJE NJEGOVOJ ŽENI! Ucenila ga dokazima iz telefona: Imaš rok 10 dana, ili će javnost saznati sve!

Foto: Shutterstock

Javnosti dobro poznata pevačica imala je nedavno aferu sa jednim oženjenim moćnikom i sve je bilo dobro dok on nije našao mlađu. Kada je saznala da nije jedina ljubavnica, poludela je, te je ovog moćnika ucenila da mora da joj kupi stan u Beogradu ili će sve dokaze njihove afere poslati njegovoj ženi i svim medijiskim kućama.

Naime, pevačica je tog moćnika upoznala na jednom bitnom događaju, a varnice između njih dvoje su se odmah osetile i ubrzo nakon toga počeli su da se viđaju. Međutim, posle šest meseci on je počeo da se hladi, te je našao mlađu, što je pevačicu dovelo do ludila. Kako saznajemo od izvora bliskom pevačici ona je spremna da uništi i svoju karijeru samo da bi mu se osvetila ukoliko joj on ne bude kupio nekretninu koju želi.

- Pričao sam joj da joj on ne treba, oženjen je, opasan, da se neće zadržati pored nje, ali džabe, ona se stvarno zaljubila u njega. Ne mogu da kažem, i on je na početku bio lud za njom. Kako ima brdo para, često su putovali na luksuzne destinacije i to privatnim avionom, budući da javnost nije smela da ih vidi zajedno, pošto ih svi znaju, a krili su se i od njegove supruge - priča izvor blizak pevačici i objašnjava kako su počele nevolje u raju:

- Kako je vreme prolazilo, on se malo hladio, a ona je htela da mu rodi dete. Međutim, on nikako nije bio za tu opciju. Pre nekoliko nedelja ona je saznala da je našao neku mlađu njenu koleginicu i poludela je. On joj je rekao da će i dalje biti i sa njom, da mu ova klinka nije devojka, ali ona nije htela ni da čuje, pa ga je ovako ucenila: "Ukoliko ne želiš da tvoja žena, kao i celokupna javnost saznaju za nas dvoje, imaš rok 10 dana da mi kupiš stan u Beogradu, u suprotnom svi će saznati ko si ti", tako mu je rekla.

Kako dalje saznajemo pevačicu je prijatelj posavetovao da malo spusti loptu, budući da ovaj moćnik ima jaka leđa iza sebe.

- Rekao sam joj da mu ne preti, čovek je spreman na sve. Međutim, ona neće da se zaustavi, povređena je i želi debelo da mu naplati za sve.

 BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

10.11.2023 05:33

Baš se zaljubila pa hoće da naplati!!! Šest meseci veze sa oženjenim pa stan!! Čista estetika!