PRIJA U DRUGOM STANJU? Svi šuškaju o OVOM detalju!

Autor:

Zabava

08.11.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se večreas pojavila na događaju koji su organizovali Živojinovići, a jedan detalj je privukao pažnju svima!

PRIJA U DRUGOM STANJU? Svi šuškaju o OVOM detalju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

Kako domaći mediji prenose, na društvenim mrežama su sve veće spekulacije o tome da je pevačica Aleksandra Prijović ponovo u drugom stanju. Iako ni od same Aleksandre, niti od njenog PR tima nije stigla potvrda o prinovi, popularnu Priju ipak je odao jedan detalj, prenosi "Informer".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

Na fotografijama sa gradskog događaja, na kom se Prija pojavila večeras, vidi se stomačić koji bi mogao da bude trudnički, s obzirom na to da je opštepoznato da je Aleksandra u top formi. Takođe, prijateljica sa kojom je stajala sve vreme je ruku držala na Prijinom stomaku.

Aleksandra je dala izjavu za Republiku i otkrila nam da bi rado bila model za donji veš. Ona se večeras pojavila u bodiju koji je dizajnirala sestra Filipa Živojinovića.

- Prošetala bih kao jedan od modela za donji veš, što da ne. Nismo pričali o tome, ali eto. Nisu pitali. Ja sam za to, za s*ksi veš. Uzela sam, neke stvari sam isprobala. Ono što sam isprobala... Sve što Filip donese, ja odmah probam... Sad sam u dobroj formi, sve što obučem, lepo mi stoji. Njegova sestra je uradila fenomenalan posao, ponosna sam na nju, Brenu, Bobu... Pitajte Filipa kako bi reagovao kad bih i ja napravila provokativne fotografije - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

08.11.2023 20:26

Ajde bre sjasite nam sa grbave sa ovom nepismenim seljakom,pisite o nekom pametnom i obrazovanom,pun nam je nos ovih pevaljki kojima Jos viri luk iz dupeta